Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-01-08, 02:21
dobre na krotka mete.. za male obnizenie..przod tym bardziej musi byc -60.
ale cena przystepna.jezeli kogos interesuje tylko takie male obnizenie to jak najbardziej.
e tam małe - zależy co kto lubi - pamiętaj, że menel, to stary lanser i on teraz swoją dokładką pod zderzak czasem robi za pług śnieżny
moim zdaniem na nasze drogi w zupełności wystarczy takie obniżenie - zależy czego się samemu oczekuje
GT Cupline = Supersport już to przerabiałem, dorzuć 100zł i zamów sobie w firmie Fosab Veiteca springi, ja zapłaciłem ok 450 zł z przesyłką a 40/40, ale mają też 60/40 i 60/60 niewiele drożej. Ja polecam Veitec'a jestem bardzo zadowolony. Dali mi 15% rabatu
Wysany: 2006-01-08, 14:42
ale jak kupowac to -60/40 bo w przypadku -40/40 :cenzura: usiadzie a przod bedzie w gorze.beznadziejnie to wyglada.tym bardziej zawsze troche zalejecie bak benzyna i ewentualnie butle gazem i jeszcze bardzie tyl przysiadzie.auto wtedy wyglada jak bys jakies worki ziemniakow i burakow wozil w bagazniku
witam ponownie.
obejrzałem fotki grześka z ta zawiecha 40/40 i z całym szacunkiem dla jego auta to zawiszenie, to ostra kupa takie to ja mialem oryginalnie u siebie. mam prosbe moze ma ktos takie zawieszenie u siebie? chcialbym zobaczyc jak wyglada u innych 40/40 i 60/40 co polecacie, zeby to wygladalo sensownie i mozna bylo jezdzic? mile widziane fotki
Ja doszedłem do wniosku że nie ma sie co rozdrabniać albo seria albo gleba, przód mam coś koło -60mm, tył troche mnie i ogólnie jest lipa ale tydzień temu błąkając sie po giełdzie w Rzeszowie ujżałem wyróniające sie z tłumu zielone sprężyny Weitec, Pan mi wmawiał że to do Corsy B, po dokładnym pomierzeniu okazało sie że to jest -70mm do bmw e30 teraz jeszcze tylko przód -80 i będzie miodzik
Wysany: 2006-01-13, 12:35
tylko uwazaj lordzie bo moga byc faktycznie do innej marki auta robione i charakterystyka bedzie inna.fakt obniza autko ale...
mialem takie rok temu zalozone od opla gsi (kolor zolty) i oceniam na glebe w stylu -80 ale skakala dupka jak pileczka.
No tak ale z opla GSi wyglądają inaczej, na dole są szersze a na górze węższe a te są identyczne jak moje Jamexy, średnica pręta,średnica otwórów, wszystko identyczne co do jednego mm. a jamexy napewno są do e30. Zobacze jak założe, narazie przez tą śmieszną zime która same koleiny porobia nie zakładam bo moja miska olejowa mówi że ma dość, czekam aż gleba sie zrówna.
Czy to takie same sprezyny http://img40.imageshack.u...dscf65466jb.jpg te są tez firmy Weitec.
Panowe mam takie jeszcze pytanie moze ktoś z was wie ile obnizaja sprezyny koni zielone???
_________________ BMW e21 316-1.8i sprzedane
e30 325i-cabrio z parapetem
Czy to takie same sprezyny http://img40.imageshack.u...dscf65466jb.jpg te są tez firmy Weitec.
Panowe mam takie jeszcze pytanie moze ktoś z was wie ile obnizaja sprezyny koni zielone???
Te z fotki to mi wygląda na jakieś seryjne albo +20 Moje są dużo mniejsze i odrobine szersze. Żeby wiedzieć ile obniżają KONI zielone musisz odczytac model i na stronce sprawdzić
80/70 OOOOSTROOOOO tyle ci powiem zalatwiaj juz sobie oslone pod miske!!!ja mam 75/50 i jest maskarka przy zderzaku m-tech 1 to zachaczam nim zima gdzie tylko sie da miska jest tez na lustro od kolein snierznych wypolerowana:)) jak masz zamaira jezdzic po wawie czy lodzi to .......ja zachaczalam na glównych drogach na pieknych polskich koleinach.. no chyba ze bedziesz sie gibal 40-50km /h:PP
_________________ bylu 327i mtech 1 a teraz jest subaru impreza i w planie e30 drift car:))