Witam!!! Mam pytanie, może nie zbyt ważne, lecz chciałbym się dowiedzieć bo mnie to irytuje. Niedawno wymieniłem licznik i po wsadzeniu nowego, po przekręceniu kluczyka połowa diód zielonych z lewej strony nie zapala się (świecą się ostatnie dwie przed żółtą) nie świeci też podświetlenie napisu nad diodami lecz też tylko z lewej strony od tego małego zegareczka, z prawej jest OK świeci. Może ktoś miał taki przypadek proszę o pomoc. Dziękuję
Sorki za wznowienie tematu Szukalem ale nie znalazlem. A sprawa jest nastepujaca. Wymienilem olej bo byl czas i pora [filtry] tylko ze mam taki problemik ze swieci sie jeszcze jedna zielona dioda Co z tym zrobic
Poczekac do nastepnej wymiany i skasowac czy da sie teraz wykasowac zeby bylo od nowa
Możesz sobie skasować kiedy chcesz samochód nie sprawdza czy zmieniałeś olej to jest tulko informacja którą możesz sobie kasować co 500km jak chcesz mieć wszystkie zielone
BOGGY E36 [Usunity]
Wysany: 2006-01-01, 14:51
Goliat napisa/a:
Sorki za wznowienie tematu Szukalem ale nie znalazlem. A sprawa jest nastepujaca. Wymienilem olej bo byl czas i pora [filtry] tylko ze mam taki problemik ze swieci sie jeszcze jedna zielona dioda Co z tym zrobic
Poczekac do nastepnej wymiany i skasowac czy da sie teraz wykasowac zeby bylo od nowa
Witam mam problem pali mi sie ostatni prostokącik a ja wymieniłem olej bo wymieniam co 7.500 tys km a przy takim wyniku jeden zostaje jak ja mam go skasować próbowałem tym sposobem i nic