ja mam 10pkt ostatnio mnie złapali tylko dlatego, że jechałem beemką wczoraj dokładnie to miało miejsce o godzinie 1:30 niepotrzebnie się awanturowałem bo przysrali mi za zakaz wjazdu 200PLN i 5pkt masakraaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zawrócili bo ich mijałem z przeciwka oczywiście alkomat te sprawy czy dragów nie mam skandal poprostu chłopaki się zatrzymali w rozwoju i nie wiedzą ze teraz Beemkami jeżdżą porządni obawytele
ja mam 400 zl. i 10 pkt. za predkosc- zlapali mnie na VIDEO-RADAR. Trafilem na takich sluzbistow ze nawet w lape nie chcieli wziosc poprostu zero gadki
Wysany: 2005-12-27, 22:01
ja nie wiem ile mam, ale na razie wolę jeździc zgodnie z przepisami... tylko jakos z ta dozwoloną prędkościa mi nie wychodzi... poprawię się, bo ordnung mus sein
...i dura lex sed lex (durne prawo, ale prawo )
DarPiet [Usunity]
Wysany: 2005-12-27, 23:31
marcinkosky napisa/a:
zlapali mnie na VIDEO-RADAR.
ja masz fotke na fotoradarze lub innym tego typu urzadzeniu to nie dyskusji i nawet nie proponuj łapowki bo i tak nie wezma a ty mozesz dupe zmoczyc..
Mnie dziś na Video nagrali, to z miejsca jak wsiadałem do ich Vectry powiedzieli że rozmowy są nagrywane i żeby nawet nie dyskutowac i tak zrobiłem. Było 90/50 8pkt i 300zł w plecy ale może znajomki coś załatwią ( nadzieja - matka głupich )
znajomki raczej juz nic nie zalatwia, jak przyjales mandat to :cenzura: zbita..
chyba ze znajomek to prezydent miasta, to cos sie da zalatwic
pozdro i nozka z gazu panowie...
0 pkt. Ostatni mandat ze 3 lata temu.Ponieważ głównie jeżdze po mieście a w nim nie ma zbyt wielu okazji do zarobienia mandatu ( rzadko stoją z radarem ,a tam gdzie stoją to wiem i zwalniam)
_________________ Jeśli BMW jest chorobą ,to ja nie chcę wyzdrowieć.
1000 pln i 19 pkt za jednym podejsciem
3x6pkt za czerwone swiatlo (wg. mnie maksymalnie ciemnożółte) i 1 pkt za rozmowe w trakcie przez komórke (zatrzymalem sie bo myslalem ze o to wlasnie chodzi)
co najlepsze jechalem akurat powolnym citroenem
0 pkt wczoraj (to z okazji swiąt) 204km/h na 50 km/h akurat wrzuciłem na luz bo do domu dojezdzalem 200 pln i tekst "to chyba cie nic nie nauczy ":P
_________________ E-36 325 TDS
beemka bawara nowa czy stara to jest wlaśnie to co chłopaków dziś jara
Przecież apteczka nie jest obowiązkowa.Obowiązkowy jest trójkąt ,i gasnica jedynie.
Oto link do przepisów odnośnie wyposażenia obowiązkowego w samochodzie: http://www.prawojazdy.com...id_artykulu=199
_________________ Jeśli BMW jest chorobą ,to ja nie chcę wyzdrowieć.
ja mam 12 pkt (6+6) wszystko za stłuczki i na dodatek zdobyte w listopadzie i grudniu , o ile w listopadzie tylko pękł zderzak(w cieniasie), to już w grudzniu skrzrwdziłem becie
_________________ Była: SuperETA (OO=[][]=OO)
0-100/V-max: 8,29s/225km/h
OCALIŁA MI ŻYCIE - brak mi jej
ja mam 12 pkt (6+6) wszystko za stłuczki i na dodatek zdobyte w listopadzie i grudniu , o ile w listopadzie tylko pękł zderzak(w cieniasie), to już w grudzniu skrzrwdziłem becie
yo!
Stary współczuje
pozdro
PS u mnie 0 pln i 0 pkt
ja mam 12 pkt (6+6) wszystko za stłuczki Embarassed Crying or Very sad i na dodatek zdobyte w listopadzie i grudniu Embarassed Crying or Very sad , o ile w listopadzie tylko pękł zderzak(w cieniasie), to już w grudzniu skrzrwdziłem becie Embarassed
i to porzadnie chyba bo z tego co miasto mowi to wahacz i golen skrzywiona
a co do punktów to nie jest moje hobby wiec nie zbieram
_________________ Pozdr. Łukasz
Renault Espace 2.0dci '07
Peugeot Partner 1,9d '99
Fiat 126 '99
Baur TC2 '86
Ostatnio zmieniony przez yoshi 2005-12-28, 13:52, w caoci zmieniany 1 raz
U mnie 15 punktow i 400 zl w tym roku. Najpierw 9 punktow i 200 za wyprzedzanie na przejsciu dla pieszych (skrzyzowania i podwojnej ciaglej "nie widzieli" ) a potem 6 punktow i znowu 200 zl za dzwona (stwarzanie zagrozenia w ruchu drogowym czy cos w tym stylu). 9 znika z konta w lutym i mam zamiar nic nie dokladac
Przez 11 lat jeżdżenia i po zrobieniu ok. 500 tys. km nie mam i nigdy nie miałem ani jednego punktu karnego. 8) Odpukać w niemalowane
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
e36 318ti compact szrotex
Yatzek [Usunity]
Wysany: 2005-12-28, 14:37
ten rok byl slaby 5pkt i 100pln za wjazd na strefe i blokada byli mili bo zaczeli od 5pkt i 500pln , fotoradarek w Rypinie "dobrze ze dzieci szły poboczem " 73km/h na 50tce odrazu do grodzkiego propozycja 50pln przyznaje sie do winy ale rozprawa i tak byla bo mandat przyszedł po 3miesiacach orzeczenie; 50pln mandat,30pln na rzecz państwa!!! , 100pln kosztow rozprawy no co za kraj a tak pozatym reszta to stały taryfikator 50pln 0pkt za brak dokumentow obojetne za jakie nagiecie taniej juz niema hehe noooo nie pechhh??? w poprzednich latach kilka paragrafów by sie znalazlo jak to sąd okreslil piraciatko ale jakie porzadne nawet sie przyznalo,stawilo i obiecuje poprawe to mu zmniejszymy kare z naliczonych 11,500pln i Xpkt do 1/2kosztow rozprawy czyli 100pln + 300pln mandatu POZDRO.
Pamietajcie ze mozna naginać ale z głowa bo zycie wasze i innych wiecej warte
hehe widze ze co nie ktorzy to mają juz historie
ja jak narazie zero pkt a mam prawko od lipca
tlyko 50zł mandatu za parkowanie na trawniku ...
było sie na plazy i zostawiło auto w cieniu za zakazem miało być 5pkt i 250 zł ... ale sie politowali chyba było warto w bo w 126p to mozna sobie tyłek usmazyc jak jest gorąco
mam prawko od czerwca i juz 100 zl i 4 pkt
spieszylem sie do dziewczyny no i sru ! (na szafie bylo 140) a na radarze 123 km/h na ograniczeniu do 50 ! wyskoczylem z auta i odrazu do kolesia ze mi sie spieszy i jaka jest sprawa ... i dostalem "usprawiedliwienie" wrr.
a dzis sie kapnalem ze jakies 2 tyg temu skonczyl mi sie tymczasowy dowod hehe pojechalem i wybralem twardy