BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Sportowy wydech pytanie
Autor Wiadomo
Wojtek3344 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 10 Wrz 2005
Skd: MILANÓWEK koło wawy
Wysany: 2005-11-11, 12:00   Sportowy wydech pytanie

Witam mam pytanie ce do koncowego wydech jak zrobic zeby samochód był głosniejszy mam wspawana koncówke a wsrodku wydech jest pusty niema nic wiec moje pytanie czy cos wstawic do srodka moze przelotowa rurke moze jakies scianki czekam na wasze odpowiedzi i pozdrawiam

Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2005-11-11, 14:30   

Przepraszam, a co Twoje pomysły mają wspólnego ze sportowym wydechem? :roll:
kup sobie jakiegoś malona czy km'a i tyle - będzie głośniejszy, ale napewno nie sportowy.... :wink:

jaras87 

Pomg: 1 raz
Doczy: 11 Cze 2005
Skd: Gdańsk
Wysany: 2005-11-11, 16:04   

pomiń tłumik zamiast niego wspawaj rure ;) ... no własnie ze sportem to bedzie miało nie wiele wspólnego ... ;)

HyenoX M42B18
[Usunity]

Wysany: 2005-11-11, 20:43   

mialem ULTERA , wlasnie sie go pozbylem bo nie wyrabialem i moje osiedle tez nie :)

teraz mam supersprinta i jest bajka

chcesz glosniej - zmien na ultera :)

Wojtek3344 

Wysany: 2005-11-12, 03:01   

moze i to nie bedzie miało nic wspólnego z sportowym ale miałem na mysli inny niz seria ale nie chce zeby na diagnostyce widzieli e niemam koncowego a zalezy mi zeby troche wydawał z siebie dzwieku bo po wyjeciu wszystkiego z ostatniego tłumika doło to troszeczke inny dziek ale to troszeszczke a za głosnego tez nie chce chce zeby lekko buczał a jakie sa ceny tych tłumików które pisaliscie i jesli kupie wydech jakis to od jakiej pojemnosci jak wstawie np od 2.0 lub 2.5 to bedzie lepszy dzwiek czy cos osłabi i jeszcze jedno czy jak wspawam taka koncówke to cos da testował ktos to?? http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=71681598

Menel 

Pomg: 10 razy
Doczy: 23 Lis 2004
Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2005-11-12, 03:19   

zapomnij o tej koncowce.wstaw jakis szeroki owal lub 2 rurki np.80 lub 100mm i juz bedziesz mial glosniejszy.z moich doswiadczen to KM jest najglosnieszym tlumikiem .komercyjny ulter jest najbardziej stlumiony wiec i cichy w porownaniu do innych badziewi...jak wywalisz srodkowy to bedzie bardziej glosny ale i bardziej ryczacy odglos...zostaw to co masz a w zaleznosci ile kilosow przejedziesz to glosnosc bedzie ci juz wzrastala..przepal go czasami tak do 6000-7000 obr...
od 6 garowego ci nie podpasi.bedziesz musial zmieniac wlot czyli z 2 rurek na jedna..

Wojtek3344 

Wysany: 2005-11-12, 03:48   

ja pomyslałem o innym tłumiki czyli od jakiegos innego auta bo mam w garazu spawarke i niema problemu na przeróbke a pytanie mam jeszcze jedno czy ktos widział albo ma fotki jak od spodu wyglada wydech który wychgodzi z tyłu po obudwóch stronach a co do poprzedniej wypowiedzi to mam jedna okragła koncówke wspawana a iwlkosc ciezko mi teraz powiedziec napewno wieksza niz standardowo wychodzi w 1.8 pozdrawiam

Menel 

Pomg: 10 razy
Doczy: 23 Lis 2004
Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2005-11-12, 04:16   

Wojtek3344, dawaj z nami na placyk do legionowa to wszystkiego sie dowiesz bo beda raczej sami kumaci ...nic nie stracisz a dowiesz sie paru dobych szczegolow i... rad 8)
kontaktuj sie z pawleme30 lub ze mna przez pw

Wojtek3344 

Wysany: 2005-11-12, 14:22   

Chetnie bym przyjechał ale jak narazie brak wolnego czasu i to ze ciagle musze byc pod telefonem jest meczace wiec dziekuje za zaproszenie moze innym razem a ai gdzi emozna fotki zdobyc apropo wydechu

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: