no wiesz co pawel..juz cie nie lubie
wydales komus moja upatrzona beemke..a co jak ktos ja wykupi przede mna?
bedziesz robic zwroty
a co do neonow to kozacko beda wygladac w takiej czerwonej e30.pamietam jak mialem czarna i tylko jeden pod schowkiem i juz pod lokomotywa panienki wkladaly glowy przez okno..a wiadomo co bylo dalej
zaczynam rozumiec kolege po co mu rigery.. popieram CARPE DIEM
_________________ Fanatyków E30tek zapraszam : Forum modelu E30
walek [Usuniêty]
Wys³any: 2005-11-07, 15:03
no to amłe zdjecie to nie moje autko chociaz stylizuje moje an wzór ale narazie nei znalazłem białych fajnych felg wiec koncepcja sie zmieniła a co plastików to jeszcze nie załozone chce sie sam przekonac jak bedzie wygladało moje e30 w riegerach
strzel sobie małą lekturkę o firmie, napewno nie jest tak popularna jak Borbet, ale kozak koła robi.
To, ze te fele fajnie wygladaja to jeszcze nic nie mowi o ich jakosci. Dla mie kult to jest BBS, Alpina, Borbet, ATS. Te firmy sa na rynku od wielu lat i robia przede wszystkim doskonale jakosciowo felgi.
popularne to nei znaczy najlepsze !
AZEV robi super felgi a nie jest taki popularny jak borbet na przyklad ... to samo schnitzer i inne "firmy tuningowe" - ja bym naprzyklad wolal miec takie biale fele Team Dynamics niz oklepane Borbety A - bez urazy Piotrek
Nie chodzi o to czy cos jest oklepane ale o to jak dobre to cos jest. Jak Team Dynamics posmiga przez 20 lat na torach wyscigowych i najlepsze firmy swiata beda ich fele zakladac do swoich wyczynowych samochodow to uznam Team Dynamics za kultowa firme.
Jakosc przede wszystkim!!!
Panowie załozyc Wam topic o producentach felg???
Wracamy proszę do tematu beemki Wałka
EDIT: Piotrek
Kordi ja chłopaka nie dołuje , on juz wie ze mnie rieger razi w oczy no ale to wałka beemka i zrobi ją tak jak chce.Ciekawi mnie jego zdanie jak juz ją zobaczy po stylingu.Co do spasowania to mam obawy poniewaz na rynku jest mnustwo podróbek i naprawde rzadko które spojlery przylegają idealnie a juz o Riegerze to słyszałem ze wogóle nie siedzi ,cos im chyba formy zdeformowało Czekamy na fotki
Walek przejżyj sobie topic jak zeszpecić BMW tam znajdziesz wiele fajnych projektów jak z każdego coś zaczerpniesz to na przedniej szybie będziesz miał lodówke z napisem DEVILS. Daj sobie spokój z regierami ktoś ci to już chyba napisał mieszek czerwony i gałka wypierpapier przez okno.
Nie nie, trzeba ci zabrac ten samochód oddamy ci po dwuch miesiącach i wtedy docenisz co straciłes, nie psuj tego samochodu jak przeczytałem, że masz już regiera u lakiernika to od razu wziąłem się za odpowiedź.
Widze jednak że ludzie to robią na poważnie ja niemogłem poprostu uwierzyć w te projekty z "jak zeszpecić BMW" teraz ise potwierdza wszystko że ludzie biora te spoilery itp. na poważnie
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach