ehhh dużo nie widać, ale gleba oki, alu może być, szkoda że nie 9x16 no ale... , nie widać czy coś buczy z tyłu czy nie, napisz jakie wyposażenie i porób zdjęcia lepszej jakości no i wnętrza również.....
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
Własnie wiedziałem, że o czymś zapomniałem - opis
W skrócie:
- felgi 7x16 z oponkami 205/45R16 z przodu i 225/45R16 z tyłu, w przyszłym sezonie bedzie wszędzie tak samo 205/45,
- wydech standartowy ale fajnie mruczy (nie chce aby coś zagłuszało dzwięk silnika) w najbiższym czasie tylko końcwke się wypoleruje,
- przy silniku nic nie grzebane to co jest wystarcza mi w zupełności jak na razie
- w środku Sportsitze w beżowej skórze do delikatnych poprawek, kierownica Momo a reszta to seria.
Z fotkami postaram się coś pomyśleć.
Pozdro!
Ostatnio zmieniony przez Adi 2006-03-09, 22:42, w caoci zmieniany 2 razy
przeciez wystarczy raz na tydzien po myciu przetrzec delikatnie miekkimi szmatkami i po sprawie. to tylko 4 razy w miesiacy chyba nie tak duzo? ...
pzdr
ładna betka, fajna gleba to wszystko. wiecej nie napisze ale tutaj akurat nie powinienes sie martwic bo naprawde nie ma sie do czego przyczepic no moze felgi dałbym inne ale rozumiem ze to nie koniec upiekszania?
OgOlnie ładna ,tylko przez jakość fotek nawet nie wiem jaki ona ma kolor...
Szkoda że taki mały parapecik....ale ważne że wogóle jest....
Nie myślałeś nad czarnymi migaczami....??
A jakie ma wyposarzenie w sensie elektryka....itd....??
Na tyle ile widac to ładna....
Pozdro
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
Gazu jeszcze nie widzała ale obawiam się że może się to zmienić. Jak na razie nie jest źle a jeśli będzie trzeba gaz założyć to myśle że będzie to sekwencja. Migacze będą czarne, kolor jak dobrze pamiętam to malachitgrün metalic (nie wiem czy nie popełniłem błędu w pisowni). Z wyposażenia to jest wspomaganie, elektr. lusterka, check control.
Zmiany będą jakieś ale na razie muszę paroma innymi rzeczami się zająć tzn. nowa skóra czeka mnie na przednich fotelach (choć na już to tylko od kierowcy bo jest z boku przetarty) no i dokładke od IS-a założyc bo mi ostatnio ja porwali plus dwa wgniecenia na przednich błotnikach (komuś się chyba moje autko nie podoba )
Gazu jeszcze nie widzała ale obawiam się że może się to zmienić. Jak na razie nie jest źle a jeśli będzie trzeba gaz założyć to myśle że będzie to sekwencja.
sekwencji do M20 nie ma sensu zakładać - lepiej wtrysk ciągły,za stary silnik...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Gazu jeszcze nie widzała ale obawiam się że może się to zmienić. Jak na razie nie jest źle a jeśli będzie trzeba gaz założyć to myśle że będzie to sekwencja.
sekwencji do M20 nie ma sensu zakładać - lepiej wtrysk ciągły,za stary silnik...
Hmmm na tym się akurat nie znam więc jak przyjdzie co do czego to się będę was radził.
Witam!
Wrzucam kilka fotek wnętrza.
Skóra wymaga odnowienia tu i tam (głównie fotel kierowcy ale to chyba norma), no i bardzo denrwuje mnie ten znaczek na kierownicy nigdzie nie umię znależć oryginalnego Momo.
bardzo denrwuje mnie ten znaczek na kierownicy nigdzie nie umię znależć oryginalnego Momo.
nie wrzucaj MOMO, tylko załóż BMW lub coś w "klimacie" Alpina, AcSchnitzer, Hartge...
czasem można znaleźć na Allegro...
własnie czasem można znaleźć... tego Momo szukam juz od sierpnia i przez ten czas nie natkąłem się na nic ciekawego z tego co piszesz, zastanawiałem się juz tez nad BMW, zobaczę
LUKAS napisa/a:
Jaki tam motorek pod maskąsiedzie
Pod maska m20b20. Jak ja kupowałem myślałem, że wystarczy ale już chciałbym coś większego Apetyt rosnie w miarę jedzenia (jeżdżenia)
srodeczek taki marzy mi się wyglada zajebiście!!! autko niczego sobie a znaczek momo wiem gdzie jest co prawda z kierą ale chu..... wiec za jakies 20 zlociszy moze da sie wyrwac jak cos wal na priv albo gg
Oprócz paru drobiazgów (zielony mieszek od biegów nie pasuje, metalowa gałka zmiany
biegów) bardzo mi się podoba. A co to za kabelek czerwony na desce rozdzielczej
po lewej stronie?
sie ma