- silnik 1.8 is
- szpera 4.27
- kolor schwarz mica
- sprężyny reuter motorsport - 40mm (jest już nizej z przodu, były wkręcone gumy po kolejnym rozbiciu miski)
- Azev typ A 16cali - przód 7.5 tył 9 cali - 225/40/16
- wnętrze ALPINA B6
Zmieniłem m40 (auto jest z 94 roku - wtedy montowali niestety tylko te silniki) na m42, dołożyłem dokładkę od is-a, czarną helle, fabryczne recaro zamieniłem na recaro sport plus boczki z ALPINY B6, dołożyłem elektryczne szyby... abs, el. szyberdach, czarną podsufitkę, centralny zamek, wspomaganie i air bag miała w serii.
Ciemność widzę ciemność...
Silnik obecnie... A teraz otwieram oczy i wracam do rzeczywistości
_________________ Części nowe i używane oraz warsztat BMW - 661 496 167
"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae
Ostatnio zmieniony przez Baur 2006-10-28, 20:10, w całości zmieniany 24 razy
Śliczna niunia felgi azev ładnie pasują. Kolorek najładniejszy jak do bmw no i taki przód jak ja chce czyli black hella i dokładka z is-a. Jedynie tak jak mówisz mogła by być troche niższa.
Dzięki ! Za wysoko jest dla mnie optycznie przód, ale to też kwestia niskiego profilu opony. Docelowo będzie dobrze jak wyjmę gumy ze sprężyn. W sumie to optymal między wyglądem a komfortem i prowadzeniem. Reuter Motorsport - 40mm. Tyle że dokładką od isa tarłem po wszystkim co sie da, rozbijałem miske o byle co, i dlatego prowizorycznie wkręciłem gumy. Tył.. jak wsiąde do auta stoi równo z błotnikami. Przód wtedy tez jest ok. W sumie zawsze stała w klinie...
"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae
Ostatnio zmieniony przez Baur 2005-11-17, 13:26, w całości zmieniany 2 razy
powiem tak, żadko które kombi mi się podoba łączne z e30 ale to mnie powaliło, jest naprawdę ładniusie, ładne felgi ładna hella, jak pisął mały ładny kolorek i wogóle zadbana, czekam na fotki wnętrza
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
Ładny Touring ale z przodu ten migacz za bardzo sie wybija trzeba by zmienic na ciemny, a felgi jak najbardziej bo to w końcu klasyczny AZEV A tyle, ze psuja troche wygląd wystające dekle mozna by zmienić na gładkie. A tak oki niby nic a jednak... wtajemniczeni wiedza o co chodzi 8)
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Ładne masz auto, wiesz przecież, ale nowe felgi - za darmo bym ich nie chciał. Mogliby mi nawet dopłacać. Ale ja się pewnie nie znam, więc wiesz....
P.S mam nadzieję, że cenisz szczerość i się nie obruszysz. Przecież wiesz - to tylko moje zdanie, a zwolenników będzie pewnie więcej. Pokaż fotele i ogólnie wnętrze (black podsufitka) bo jest naprawdę ok. W końcu to samochód serwisowy Hartge
Jacek, te kierunki wyszły tak tylko na foto, na żywo są ciemniejsze, jedna pełna spójność lampami, sam je "czerniłem" więc to nie problem..
Azevy ok ale dorobić dekielki na płasko ? Ciekawa koncepcja.. Uzyskasz głębie, fakt. Rozumiem że ja nie wiem o co chodzi
Łukasz, Ciebie rozumiem w pełni ! I wiesz co.. ukradli mi tablice WO BANAN
Mnie też chce się wymiotowac jak patrze na azevy, no ale tylko na takie było mnie teraz stać
baur ..jest git
kozak 9 z tylu
na e30.de nie pogardza takim trumniakiem
dokup sobie czarna nerke i zobacz czy nie bedzie bardziej wspolgrala z hellami i czarnymi kierunkami
i zdejmij ///M z grila albo mi oddaj bo ja jestem festyniarzem
pozdro
Dzięki Menel - mam drugą nerkę, czarną, pojeżdziłem na próbę jeden dzień... Eeee... jakoś nie bardzo. ///M-kę na atrapię lubię.. no poprostu mi się podoba i ten znaczek, i sama litera M jak... dużo tego Emmmm No i tez dodaje czegoś na tym czarnym pysku... W sumie chyba tylko większa gleba poprawiłaby wygląd, bo czymkolwiek innym można już tylko zaszkodzić... a może się myle ?
Łukasz, nie uraziłeś mnie, przecież wiem że ostatnio jesteś niepoważny Azevy mi tu zjechał, w piórko golony, Azev A, Borbet A lub lepiej T i Brocki B1 to kultowe felgi do E30 i koniec Aha... za 3 częściowe skręcane polerowane BBSy oddałbym ostatnie buty.. i skarpetki też !
spoko baur..tak tylko napisalem o nerce bo jak juz lampy sa black i kierunki to i nerka powinna..i odwrotnie czarna nerka nie poasuje do zwyklych lamp.
co do BBS RS 16" 3czesciowych skrecanych to mala lipa bo czasami z takich starszych zchodzi powietrze ze srubek.mialem i sprzedalem.uszczelniacze nic nie daly.fakt,wyglad kozak klasyk.
o glebie juz nie pisalem bo wiesz jakie jest moje zdanie..MAX i juz ale przy M42 to lipa,za nisko micha.
a co do znaczka to juz wole jak jest M/// niz np. 316 na 325/335 bo po co sie tak chwalic ze sie objechalo kogos slabszego..zawsze mozna np. z cc700 przykleic sobie znaczek
fajnie ze u ciebie to " i jedzi i wyglada" 8)
A to ciekawe z tymi bbs-ami. Fakt że są kozak, ale rzeczywiście bardziej w stylu "cllasic"... do e30 w shadow line-ie lepiej pasuje azev, brock, borbet T...
Zawieszenie z przodu pójdzie w dół jak tylko wyspawam osłone miski. Wogóle jak jezdziłem na 15stkach 205/55/15 to optycznie było niżej, teraz te 225/40/16 robią wrażenie wyższego zawieszenia.
Co gleba to gleba... max gleba, big fela i każdy się wtedy zachwyca e30. A diabeł tkwi w szczegółach...
Paweł, zapodawaj te fotki !
Ostatnio zmieniony przez Baur 2005-09-17, 15:31, w całości zmieniany 1 raz
duchPW [Usunięty]
Wysłany: 2005-09-17, 15:30
a ami się bardzo podoba "chromowana" nerka - prawdę mówiąc te czarne już mi się znudziły, a poza tym to w końcu BMW, więc nerka musi być widoczna
Chociaż nie przepadam za autami z dospawanym kuferkiem to ta jest bardzo ładna. Tylko tą nerke też bym zapodał na czarno no i nie wiem czy tylko na ostatniej fotce tak wyszło czy tak jest ale jak z przodu sa białe szyby to koniecznie bym je przyciemnił tak samo jak pozostałe. No i to zawieszenie ale jak mówisz że niedługo pójdzie niżej to bedzie całkiem ładnie.
Duży plus za odważny profil opon, sam mam na przodzie 205/45/R16 i wiem jak to jest , na szczęscie nie rozwaliłem jeszcze zadnej miski bo amorki mam tak twarde że nie pozwalają na zbyt bliski kontakt z glebą
Pozdro.
Bardzo ładna, naprawde o ładną E30 ciężko bo z reguły ludzie już nie dbają o takie samochody bo są "stare" (nie jeden Golf IV jest gorszy nie wspomne o innych markach nawet z 2000r.). Dekielki na płaskie zmień i bedzie to mój ideał E30 Combi. Pozdrawiam