_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Wysłany: 2005-09-08, 11:16
- klima - 1 czy 2 srefowa - TYLKO MANUALNA
- elektryka szyb 2 czy 4 - CZTERECH
- podgrzewane fotele przod czy tył - TYLKO PRZÓD
- elektryka foteli - NIE SŁYSZAŁEM
- elektryczny szyber - JAK NAJBARDZIEJ
- skróra - JAK NAJBNARDZIEJ
- lusterko centralne z lampka (soczewka) - NIE SLYSZAŁEM
- elektryczne/podgrzewane lusterka - JAK NAJBARDZIEJ
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»
Wysłany: 2005-09-08, 17:10
nokerman napisał/a:
- lusterko centralne z lampka (soczewka) - NIE SLYSZAŁEM
było było cos takiego nawet Kiras miał chyba takie lusterko kiedyś
pozatym
-podgrzewane dysze spryskiwaczy szyb
-spryskiwacze reflektorów przednnich z wycieraczkami
-elektryczne podgrzewanie zamków w drzwiach przednich i klapie bagażnika
-roleta przeciwsłoneczna tylnej szyby
-w 325IX spotkałem raz webasto ale nie wiem na 100%czy to było oryginalne
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.
Ostatnio zmieniony przez nokerman 2007-07-22, 01:16, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2005-09-08, 20:37
Tak , było na życzenie montowane oświetlennie komory silnika, a po za tymi dodatkami był SRS i ABS ,wspomaganie kierownicy, ale nie byle jakie - ze zmienną siłą zależną od prędkości i jeszcze wiele innych ciekawych żeczy niewidocznych gołym okiem
Wysłany: 2005-09-08, 21:24
Właśnie w ostanich modelach turingów po '91 była poducha kierowcy
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.
Wysłany: 2005-09-08, 22:21
tak tak napewno poniewaz takowa posiadam........... poza tym tylko elektryka lusterek i szyber dwie pozycje rowniez elektryczny.......troche malo jak na '93 .........ale dla mnie bomba
Właśnie w ostanich modelach turingów po '91 była poducha kierowcy
Ostatnio sie troche dowiadywalem i z tego co wiem to nawet w ecie byla za doplata, czyli grubo przed 91 rokiem. Slawo moze chyba powiedziec cos wiecej na ten temat.
Wysłany: 2005-09-09, 07:35
Vindevil napisał/a:
Tak , było na życzenie montowane oświetlennie komory silnika, a po za tymi dodatkami był SRSi ABS ,wspomaganie kierownicy, ale nie byle jakie - ze zmienną siłą zależną od prędkości i jeszcze wiele innych ciekawych żeczy niewidocznych gołym okiem
możesz to wyjaśnić???
bo mi sie wydaje że to jest AIR BAG SENSORS
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»
chodzi chyba o lusterko wsteczne wewnętrzne przy którym są lampki do czytania mapy, z teg oco wiem to było coś takiego 8)
Tak, tak ja mam lampki w lusterku wstecznym
Zapomnieliście o skrzyni AUTOMAT i TEMPOMACIE (którego usilnie próbuje zamontować)
Była także szpera za dopłatą i sportowe pakiety stylizacyjne (np. ///M-Technic)
66 kg dla 6-cylindrówek. Dla 4-cyl. różnica napewno jest mniejsza, bo nie można było dokupić do nich niektórych opcji.
Z wyposażenia dorzuce jeszcze uchylne szyby boczne w 2-drzwiowych, welurowe dywaniki, pas przeciwsłoneczny na górze przedniej szyby, rózne modele radia, sound system z 8 głośnikami i wzmacniaczem, alarm uzbrajany osobnym kluczykiem.
Wysłany: 2005-09-09, 20:38
Ciekawe czy ostała zrobiona jakaś E-30 w FULL OPCJI czyli pełną elektryka łacznie z roletą tylnej szyby skórami sportową kiera lampkami głośniczkami lepszym radyjkiem dodatkowymi wycierakami welurowymi dywanikami i wszystko co było dostępne łacznie z gadżetami jak latarka akumulatorowa w schowku gaśnicą i apteczką....
....po przeczytaniu listy dodatków wyposażenia jak teraz czytam ogłoszenie "pełna opcja" czy "wypasiona beema" to wydaje mi się zaledwie ... przeciętnie wyposażona...