Właśnie dzisiaj sprzedałem moją kochaną etkę, jutro jadę oglądać e32 735, miejmy nadzieję że będzie dobra i stanie się moim nowym autkiem, a jeśli nie to to jakieś inne 735 lub e34 535, może ktoś wie gdzie za dobre pieniądze można kupić coś takiego? Interesuje mnie tylko auto nie jeżdżone w polsce i ze sprawną klimatyzacją.
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
e36 318ti compact szrotex
mer [Usunity]
Wysany: 2005-08-14, 21:17 735
kup auto w dobrym stanie nieważne czy E32 czy E34 byle było w dobruym stanie]
w Slupsku jest do wzięcia 535 e34 - skóra, telefon, klima, black hellaitd. cena ok 10000 - do dorbnych poprawek stylistycznych
_________________ Airbrush Studio
Łukasz Łukasik
ul. Witosa 18
76-251 Kobylnica k/Słupska
tel. 693 98 13 60
# lakiernictwo artystyczne (airbrushing)
# polerowanie, chromowanie etc...
# przeróbki mechaniczne (kolektory, wydech, dolot, inne...)
# przygotowanie aut do sportu: drift, street, 1/4mili, offroad w kategorii przeprawowow-turystycznej oraz sprawnościowej w klasie turystycznej i wyczynowej (doświadczenie poparte osiągnięciami w obu klasach)
# car-audio - pełna oferta na usługi montażowe i inne - przygotowanie aut do zawodów zgodnie z przepisami Emma i PASCA
Buduje FatRabita czyli Golf MK2: silnik po drobnym tuningu i remoncie dostał nowy dolot, pełen wydech przelotowy, zawieszenie Monroe + SPAX -60/60, felgi Rondell 225/16",wnętrze przygotowywane jest pod Mistrzostwa Polski CAR AUDIO i wiele innych - w ciągłej przebudowie... - zamienie na E30 325i
Właśnie stałem się posiadaczem e32 735 to znaczy jestem jego właścicielem w 10% bo wpłaciłem zaliczkę. Auto jest sprowadzone z niemiec (nie zarejestrowane), rocznik 92, miało 3-ech właścicieli (żadnego małolata), wyposażenie dobre: klima dwustrefowa, radio z CD, system HiFi BMW, elektryka (szyby, szyberdach, fotele z pamięciami) itp. itd. Nie ma skóry ale na niej mi wcale nie zależało, jest w manualu i ogólnie w stanie bardzo dobrym także mam nadzieję że do końca tego tygodnia ją przywiozę i zarejestruję, później zakładam sekwencyjny wtrysk gazu i wbijam dzidę w jakiekolwiek modyfikacje i przeróbki hehehe. Kurna ale się cieszę
Łukasz
e36 318ti compact szrotex
duchPW [Usunity]
Wysany: 2005-08-15, 15:49
no to będziesz się teraz nieźle woził - gratulacje, bo E32 to piękne autka - jak będziesz miał, to zapodawaj jakieś foty
Gratulacje Łukasz!!! A dasz sobie posiedziec za kierownicą na jakims zlocie ( tylko posiedzieć!!!!) - PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
Biały [Usunity]
Wysany: 2005-08-15, 22:15
Moje gratulacje. Od jakiegoś czasu zabieram się za podobną zamiane. Dokładniej chce sprzedać Swoje E30 i też kupić E32 735iL więc mam nadzieje, że nie przestaniesz odwiedzaqć forum i będziesz bardzo dużo pisał z wrażeń. Jeżeli znajdziesz jakieś ciekwe strony to zapodaj.
Dzięki, dzięki. Na gotowo wyjdzie około 8000zł i do tego wtrysk ok. 4000 także w sumie w granicach 12000. Heniu jak będziesz chciał to sobie ją "przewietrzysz", nie widzę problemu
Łukasz
Na pewno na jakiś czas mnie to doświadczenie ostudziło, jak będę chciał znowu coś grzebać i będzie mnie na to stać to sobie zakupie drugie auto żebym mógł spokojnie sobie kombinować.
Łukasz