ooooo gratulacje z tego co pamiętam to cimżko ze sprzedażą było
za tą cenę to albo dorwiesz ładną e30 albo jakąś podjechaną e36 (jeśli mówimy o trójeczkach).... no i napisz czy chcialbyś 6 garków czy 4-ry, benzine czy klekota itd.....
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
Kumpel ze szwabowa wrócił i podobno za 1500 ejro możesz kupić ładniutką e36, a do 1500 kupujesz jeszcze ładniejszą e30
Sam miałem plany wypadu po coś innego ale moja e30 jak usłyszała że planuje ją sprzedać sprawuje sie z dnia na dzien coraz lepiej więc jeźdze nią dalej i sie wstrzymałem
Go
Wysany: 2005-08-11, 20:47
Ja, jak mnie moja troszeczkę zawiodła to powiedziałem sobie, że ją sprzedam... na drugi dzień wywiesiłem ogłoszenia na szybach... po jednej nocy, żal mi było i ogłoszenia zdjąłem.. za "miętkie" serce mam
ooooo gratulacje z tego co pamiętam to cimżko ze sprzedażą było
za tą cenę to albo dorwiesz ładną e30 albo jakąś podjechaną e36 (jeśli mówimy o trójeczkach).... no i napisz czy chcialbyś 6 garków czy 4-ry, benzine czy klekota itd.....
heee e36 za taka kase ? to czemu ja szukam e30 a mam mniej wiece tyl e:P
Sam miałem plany wypadu po coś innego ale moja e30 jak usłyszała że planuje ją sprzedać sprawuje sie z dnia na dzien coraz lepiej więc jeźdze nią dalej i sie wstrzymałem
Moja miała dokładnie to samo hehe
Griszaa, za 7 koła poszukaj jakiejś pięknej E30
Jestem takie zdania że jak ma się do wyboru super E30 lub takie sobie E36, to ja wybrałbym super E30
PZDR!
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
caly czas mowicie o takim sobie e36 za ta kase ...
pokazcie mi gdzie takie mozna kupic ... (i zeby jeszcze z oplatami bylo)
hehe za łatwo byś miał czeba poprostu wybrać sie germani na kilka dni i szukać, dobrze jest zabrać sie z kimś kto wie gdzie sie rozejżeć.
Dla przykładu kumpel jak był po auto zrobił mi 2 zjęcia:
BMW e36 (niestety compakt) ale.... rocznik 1993, silnik 2.0 24V, czarny metalic, autko regularnie serwisowane z udokumentowanym przebiegiem 190tyś km, lakier igła, bardzo ładne felgi 17", w środku full łącznie ze skórą. Cena 1700 ejro + opłaty okolo 1500zł. W sumie 8000-8500zł na gotowo.
Dróga stała e36, taki normalny seryjny sedan bez żadnych większych wypasów (wspoma,centralny i tyle chyba), czerwona, rocznik 92, silniczek 1.8i. NA fotkach wygląda bardzo ładnie, cena 1500ejro + opłaty.
I tak jak pisałem, nie są to jakieś szroty co stoją pół roku tylko autka w idealnym stanie, tak bynajmniej określił to kolega który robił mi fotki
yo!
podaje przykładowe ceny okolice bremen i hamburga za e30 2,5 litra 1500 euro za e36 2,5litra 2000 euro minimum jezeli chodzi o te pojemnosci to tylko po kilka sztuk miało jakis stan który sie nadawał do dalszej jazdy po polsce wiekszosc to zakatowane zlomy niemców stac na benzyne niestety
pozdro
Go
Wysany: 2005-08-16, 22:40
Za 1500 euro+ opłaty to ty kupisz cudo e30... mogę Ci sprowadzić
Za 1500 euro+ opłaty to ty kupisz cudo e30... mogę Ci sprowadzić
Za 1500 euro to jeszcze się znajdzie prowizja dla mnie, co nie Zuber??
Wysany: 2005-08-17, 00:00
jesli mi ktos pomoze sciagnac E30 325i za 1500 euro to sie na to pisze?? rocznik 90 da sie znalezc w tej cenie z tym silnikiem?? na mobile szukalem troche da sie dobrze ciac ceny, ale pewnie to tylko podszykowane zakacone zlomy. Orientujecie sie ile zaplace za E36 coupe z silnikiem 325i rok nie wazny byle by vanos byl )
Gasper troche Cię poniosło. JA widziałem już za 2500 euro i wcale nie były to takie straszne truposze.
Anonymous Go
Wysany: 2005-08-17, 00:13
za 4000 tez uwazam ze oprzesda, za tyle ozna kupic po oplatach w polsce, po za tym w niemczech 2,8 mozna znalezc za jakies 5000. Najbardziej mnie interesuje E30 325i, 1500 euro za ladna sztuke to dobre pieniadze.
tak, e36 najczęsciej 328 za 7 tysia z opłatami, niemiec jeszcze dokłada bak pełny i wczasy w Bawariii dla całej rodziny....
A świstak siedzi i zawija w te sreberka
tak, e36 najczęsciej 328 za 7 tysia z opłatami, niemiec jeszcze dokłada bak pełny i wczasy w Bawariii dla całej rodziny....
A świstak siedzi i zawija w te sreberka
pisząc że za 1500 euro da siękupić e36 oczywiście mialem na myśli 1500 ojro + opłaty i nic wiekszego jak 316i lub 318i......... tak ja to widze 8) 8)
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
Gasper troche Cię poniosło. JA widziałem już za 2500 euro i wcale nie były to takie straszne truposze.
Oj, akurat z kumplem szukamy jakiejś E36 z silnikami 323, 325 lub 328. Ceny takie są, gdy stan auta jest bardzo dobry i wyposażenie nie rozczarowuje. Na tym najbardziej kumplowi zależy.