elo czy ktos widzial ta m3 co jest w kiosku dzisaj mi kumpel pokazal wychodzi taka gazeta co 2tygodnie i wtej gazecie sa czesci do zlozenia m3 silnik jest spalinowy:)podobno osiaga do 80km/h naped na 4kola fajna zabawka ale kosztowna pierwszy numer promocyjny kosztuje 10zl a puzniej to sie zobaczy napewno wiecej a ma byc 90numerow tak wiec troche kaski kosztuje pozdro dla zbejcowanychhh
_________________ sprzedam czesci do e30
gg 4521730
tel 607254606
hmmm bardzo ciekawe musze się rozejrzeć, ciekawe ile w sumie będzie te 90 numerów kosztować???
Duzo - około 1200-1800 zł.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
no jak liczylismy ze kazdy nstepny numer bedzie kosztowal 20zl to wychodzi 1900zl+puzniej jeszcze pilot do tego 239zl: i wtedy sie dostanie rozrusznik pozdro
a wydawnictwo niewiem jakie
_________________ sprzedam czesci do e30
gg 4521730
tel 607254606
haha e30 bez papierow ... zaspawac dyfer, wyarabac wsio ze srodka i GO na wiochy bokiem latac .....
Powiem wam tak ze jezeli podłoga tego bolidu jest to mozna w nim wszystko wymieniac od zawieszen,trybików w przekładniach silników,mozna zrbic niezle wypasiona fure ale wydac 2000 no cos za cos.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Sprawa w ogóle nie opłacalna, ale znajdą się na to amatorzy w pierwszym numerze z tego co widziałem jest koło i dentka .. 90 numerów już po 40 można stracić chęci
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Jeśli ktoś nie chce się czekać na 90 numerów polecam już gotowy produkt. Wprawdzie z silnikiem elektrycznym i 4WD pędzi tylko ok 40km/h, ale zawsze można wstawić spalinowy i kosztuje w Niemczech tylko 90euro. Miałem kupywać ale jakoś mi odeszło Poniżej link do strony producenta:
http://www.tamiya.de/prod...duktdetails.htm