Tiry, stary i inne dostawczaki jeżdżą na oranżadzie ale żeby bejca i to nie stara ??
u ruskich to wszystkie diesle na opale jezdza. Mam znajomka co mieszka w Moskwie i ma balerona, ktory na opale smiga. Zreszta niektorzy jedza na opale nawet o tym nie wiedzac. Ave Orlen
_________________ life's battles don't always goes to the stronger of faster man, but soon or late the man who wins is the man who thinks he can
Jak to był ostatnio progam AFERA PALIWOWA - az mi sie scyzoryk albo odrazy maczeta sama otwierała i jak zwykle my jestesmy niewinny robilismy wszystko na legalu.Kolejny raz znowu nasze cudowne Panstwo pokazuje jakie to ma prawo i kto naprawde tu rzadzi a raczej co - pieniązki - kazdy chce je miec i wszystko jasne.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Tez jak ogladalem ten program to mialem takie odczucia To przerazajace ze teraz ludzmi rzadzi kasa i przeswiadczenie, ze jak mnie okradaja (rzad ) to i ja moge krasc Cos sie wreszcie musi zmienic bo ten chory system doprowadzi do czegos strasznego
_________________ life's battles don't always goes to the stronger of faster man, but soon or late the man who wins is the man who thinks he can
Do niczego nie doprowadzi jestemy za slabym panstwem zeby cokolwiek zrobic,mysle z nawet jakby wybychła wojna to połowa osób by stad uciekła bo stwierdizli ze nie opłca sie za Polske walczyc.Do zadnych wielki rewolucji tez nikt nikogo nie zmusi - siedza sobie tylko ludzie w domach i gadaja i na tym sie konczy.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Kirek zal mi ciebie ze tak myslisz. A rozwiazanie jest proste, nalezy odsunac od wladzy wszystkich z poprzedniej epoki, bo polaczenie zarłocznego kapitalizmu z postkomunistycznym mysleniem nie daje dobrych rezultatow.
Tak mysle ale to nasza stara historia i nie ta z przed 20 lat tylko z przed 200,300,400 itd.A wracjac do temu nic wiece nie mam do powiedzenia wiec nie prowadzmi tej dyskucji we dwóch.
ten właściciel to jakiś niezły paździeż. NIe dość że lał opał do takiej beemy to jeszcze wzywa jakiegoś czarodzieja elektryka. To się nazywa brak kultury technicznej - jak go stać na taką furę to powinno stac na paliwo i serwis - ja bym w życiu nie pozwolił grzebać w moim aucie jakiemuś papudrakowi. Jeszcze ten opał - żenada.
no to rzeczywiście gupota lać opał do samochodu za miliard ale np. mój kolega jeździ golfem 2 1,6TD i leje opał od 2 lat i dalej mu samochód zapina 200... także do starych samochodów to droga wolna ale jak się ma drogi samochód to powino być tego kooś stać na paliwo (na utrzymanie)
Kilku takich zawodników co załozyli GAZ do eMki juz znaleźlismy ale nie wypowidam sie na tem temat bo szkoda marnowac kilku wyrazów na takie pierdoły.
kaprys Gość
Wysłany: 2004-05-19, 20:00
wiecie że też nie lubie lpg ale jeśli ktos zakłada taką instalke co niby lepiej jezdzi na gazie niż na benzynie to może warto...ja tam się nie znam więc pytam...bo w sumie taki szajs co jest w benzynie to sami wiecie
poza tym to uwielbiam zapach benzyny ... i to kojaży mi się z autami...
I nie wiem czy kiedys na Discovet ogladaliscie jak pokazywali porówanie benzyny z gazem,w testach jednak wyszło ze benziyna ma wieksze własciwosci wybuchowe i wiecej enregi wyzwala.