Lukas jak zwykle broni orginału nie słuchaj go on tak ma
Tommy [Usuniêty]
Wys³any: 2005-07-05, 23:53
--==maly==-- napisa³/a:
Co rozumiesz przez żarówki ksenonowe bo dalej nie rozumiem? Żarówki ale ksenon zwykłe H4 czy normalne żarniki ksenonowe z przetwornicami? Męcze temat bo podoba mi się ich kolor jeżeli to zwykłe żarówki będe wdzięczny jak podasz producenta itd
P.S. Wiem,że to klasyk i nie wypada ale ja bym przyciemnił szybki i pomalował lampy tylne na czerwono
żarówki ksenonowe z przetwornicami.
co do szyb - to długo się wahalem i w koncu podjąłem meską decyzję - STANOWCZO NIE!!!
co do tylnych lamp to... pozwolisz, że się nawet nie wypowiem
co do szyb - to długo się wahalem i w koncu podjąłem meską decyzję - STANOWCZO NIE!!!
co do tylnych lamp to... pozwolisz, że się nawet nie wypowiem
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
kurde Tommy ! wez nie denerwuj mnie i ludzi !
wiesz o co chodzi..
hehe
kurcze ale miazga..tygrysy wiedza co dobre. eeehhh
ide spac bo nie da sie dluzej ogladac tych fotek
nic nie zmieniaj
jest idealna 8)
_________________ Fanatyków E30tek zapraszam : Forum modelu E30
Tommy, jak się mają żółte blachy do xenonów??
Napisz jakąś krótką historię autka... albo daj link, bo pewnie na 6.com.pl opisałeś... kiedy kupiłeś, w jakim stanie, ile jeżdżisz, jak w takim stanie kupiłeś to ile worków PINIENDZY dałeś itp
Do³±czy³: 12 Maj 2005 Sk±d: TrójkÄ…tTrzechCesarzy
Wys³any: 2005-07-07, 13:16
Prze prze PRZEPIĘKNA!!!!
I NIC NIE ZMIENIAĆ BO �APY PO�AMIE BEJSBOLEM
ps.jeszcze by się przydały zdjęcia wnętrza i motorka...
A dresik i adidasy - może wybierał sie przy okazji sesji na
poranny jogging, lepszy dres niż kraffffat a fuj
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Tommy [Usuniêty]
Wys³any: 2005-07-07, 15:12
RoboCop napisa³/a:
Prze prze PRZEPIĘKNA!!!!
I NIC NIE ZMIENIAĆ BO �APY PO�AMIE BEJSBOLEM
ps.jeszcze by się przydały zdjęcia wnętrza i motorka...
A dresik i adidasy - może wybierał sie przy okazji sesji na
poranny jogging, lepszy dres niż kraffffat a fuj
Na codzień z racji pracy smiagam w krawacie.
Więc w weekendy wracam do dresiku - bo tak mi jest wygodnie :D:D
Historia auta:
W 2004 roku sprowadzone do Polski ze Szwajcarii (gdzie stalo na złomie do kasacji!!!!) przez mojego kumpla i zacnego znawce BMW Mariuszka.
Autko było bardzo zdrowe i żwawe więc idealny materiał na restauracje.
I ten własnie jegomość zarejestrował to auto na żółte blaszki jak równiez włożył ksenony (w sumie jest z nimi tak wygodnie, że chyba raczej nie zmienię - choć nie powiem... dylemat to mam), no i w końcu zmienił kolor auta na cosmosschwarzmetallic ze srebrnego jaki był fabrycznie.
Następnie po wakacjach w zeszłym roku odsprzedal mi to autko (samemu kupując dwa następne - tym razem 635csi) a "ja", w postaci innego dobrego czlowieka - Pana Dawida z Koszalina całą zimę robilem przy autku co się dało żeby wyglądało ono tak jak teraz:)
Samochód ma przejechane wg licznika 230 000 km (może to prawda a może nie), wyposażony jest w klimatyzację, skórzaną tapicerkę, pełną elektrykę i wspomaganie kierownicy, no i jest w automatycznej skrzyni biegów (przez co osiągi są troszkę średnie - jeden z powodow odsprzedania mi tego pojazdu przez Pana Mariusza ktory ma ciężkiego buta ).
Cały zcas autko otrzymuje cos nowego (oczywiście wszystko oryginalne) i caly czas stopniowo nad nim pracujemy.
W tym roku w planie mam renowacje felg, wymianę lusterek , klamek zewnętrznych i listew, a także gumy śrdokowej zderzaka, wymieniana bedzie również deska rozdzielcza, wygłuszenie maski silnika oraz odnawiana tapicerka bagażnika.
Poza tym z mechanicznych napraw które mnie czekają to wymiana uszczelniaczy zawórów (jak na mój gust za dużo kopci).
Jesli chodzi o osiągi to rozpędziłem ją na automacie do 205 k/h (katalogowo 207) a setkę udało mi się zrobic w 9,87 sek (katalogowo 10,2)- więc jest calkiem w cipkę
po wielokrotnych oględzinach zdjęć Tommego mogę stwierdzić jednoznaczne że fakt brak u Tommiego wyżej wymienionej części ciała, co nie zmienia faktu że sąsiad Korzucha jest wporzo
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
piekna bestia... ( o beemce mówię:) )
może wydam się dziwny... ale ja zmieniłbym koła.. na jakieś starszego typu - BBS klasyczny w dużym rozmiarze lub alpinki oryginalne od BBSa...
_________________ Airbrush Studio
�ukasz �ukasik
ul. Witosa 18
76-251 Kobylnica k/Słupska
tel. 693 98 13 60
# lakiernictwo artystyczne (airbrushing)
# polerowanie, chromowanie etc...
# przeróbki mechaniczne (kolektory, wydech, dolot, inne...)
# przygotowanie aut do sportu: drift, street, 1/4mili, offroad w kategorii przeprawowow-turystycznej oraz sprawnościowej w klasie turystycznej i wyczynowej (doświadczenie poparte osiągnięciami w obu klasach)
# car-audio - pełna oferta na usługi montażowe i inne - przygotowanie aut do zawodów zgodnie z przepisami Emma i PASCA
Buduje FatRabita czyli Golf MK2: silnik po drobnym tuningu i remoncie dostał nowy dolot, pełen wydech przelotowy, zawieszenie Monroe + SPAX -60/60, felgi Rondell 225/16",wnętrze przygotowywane jest pod Mistrzostwa Polski CAR AUDIO i wiele innych - w ciągłej przebudowie... - zamienie na E30 325i
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach