Witam raz jeszcze..jeszcze jedno pytanko:))
..ostatnio mam wrazenie,ze regularnie trace moc w swoim klekocie ( E30 - 324D )..wiem,ze to nie rakieta itd. i nie o to mi chodzi wcale..rzecz w tym,ze cos go muli ostatnio,bardziej niz powinno-zawory mi wyregulowali i jest lepiej,ale nadal muli...w czym nalezy "pogrzebac",czy posprawdzac by dojsc,czy moze cos po prostu sie nie rozregulowalo,czy ki diabel..?..jeszcze raqz mowie,ze nie kombinuje nic,tylko chce powrocic do stanu wczesniejszego;)))
Może masz już filtr powietrza zafajdany, albo poluzowała Ci się jakoś linka od gazu i przepustnica nie otwiera się do końca... Posprawdzaj co się da, bo to może być pierdułka (oby).
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
przepustnice sprawdzilem i wyregulowalem - jest oki..filtr paliwa tez,ale co do flitra powietrza to swieta prawda..cholera - nie zagladalem do niego i nie wymienialem juz chyba...hmmm..no wlasnie;)..dzieki
Gość
Wysłany: 2004-05-11, 14:33
wymień filtr paliwa.... filtr wymienia się co 10000km góra przy naszych warunkach
Gość
Wysłany: 2004-05-12, 09:25
Zmniejszylem obroty biegu jalowego(do 800),uszczelnilem pojemnik na filtr powietrza,wymienilem filtr i wrocilo do normy;))..z katowic do bb przekroczylem 170km/h,wiec z maluchami moge juz stawac w szranki..hehe