Wysłany: 2015-12-10, 15:30 montaż elektrycznych szyb bmw e30 coupe
witam nie dawno zakupilem instalacje do swojej e30 cope pod elektryczne szyby silniczki zamntowane w drzwiach przekaznik i bezpiecznik z szkrynce zamontowany, przekaznik pod kolumna kierownicy zamontowany
problem tkwi jak wpiac instalacje elektrycznych szyb w instalacje samchodu sprzedajacy fajnie ogarnal mi wiazzke która sprzedawal wiec zostaje tylko wpiac sie w samochod ale tu mam problem
tu mam zdjecia wiazki
1.
2.
w polowie wiazki sa taie kable takimi wtyczkami
3.
a na koncu wizazki takie same (chyba)
4.
te wiadomo gdzie podpiac
5.
teraz moje pytanie niby wizka jest pod 4 szyby tylko czy z coupe czy z sedana i jak to wpiac aby to zaczeo dzialac bo sa rozne rodzaje tych wsuwek i to mnie gubi
dodam ze szukalem na internecie ale wszedzie sa byle jakies opisy a zdjecia juz wygasly i nie mam jak tego sobie zobrazowac
mam nadzieje ze pomozecie
pozdro
Wysłany: 2015-12-10, 20:45
Te luzne wtyczki wpinasz w kostke w slupku gdzie kable wchodza do drzwi jak sciagniesz boczek to w drzwiach powinna byc kontynuacja tych kabli w tych samych kolorach jesli nie to brakuje ci jeszcze wiazki w drzwiach. A masa z 5 zdjecia powinna byc wpieta pod czujnik ktury zapala lampke w srodlu zeby rozlanczalo szyby ale juz mie pamietam jak
Pzdr
_________________ BMW Bardzo Mile Widziane
SPRZEDAM WSZYSTKIE CZESCI Z BMW E36 320 COUPE W AUTOMACIE
te kable na waskich "wsówkach" przypuszczam ze dalbym rade wpiac w kostke w drzwiach tylko pytanie co z tymi kablami zakonczonymi grubymi "wsówkami" gdzie je wpiac ?
[ Dodano: 2015-12-12, 13:57 ]
nikt nie wie jak to podlaczyc lub nie ma jakiegos schematu?
Ostatnio zmieniony przez kamilo01 2015-12-10, 21:48, w całości zmieniany 2 razy