Mało z was wie kim był ów wymieniony w tytule ale był tym kimś co miał słynne E21 z silnikiem M30 3,5 - był piszę bo wczoraj zginął w wypadku samolotowym na warszawskim Bemowie.
Tomku [']........
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2012-05-11, 23:15
Holender, często się widywaliśmy w sklepie na osiedlu, rozmawialiśmy. Parł do przodu, facet z głową, biznesmen, nawet moja mama go znała i szanowała i że przystojny itd. Bardzo sympatyczny człowiek. Michał ile Kacper ma teraz lat?
Pokój Twojej duszy Tomku...
Przypomniał mi się dziś gość Alexjej, po rekinie brał odemnie graty miał składac kabrio, poznaliśmy się mnóstwo przegadaliśmy, bardzo konkretny facet w temacie bmw, myśle poszukam w necie co z gościem i trafiam na ten temat...