Ostatnio zmieniony przez Kosa 2006-05-22, 14:51, w całości zmieniany 3 razy
duchPW [Usunięty]
Wysłany: 2005-04-11, 21:21
obniż ją trochę, bo stoi wyjątkowo wysoko - od razu będzie ładniej wyglądać - pewnie niektórzy doradzą ci, żebyś polakierował lusterka i zderzaki na kolor nadwozia... dla mnie może być... a poza tym jest ładna - jak to beemki
fajna bmka ja to bym chial zeby moja tak wysok stala jak chcesz to mozemy sie na sprezyny zamienic;)juz mam dosyc jazdy po tych naszych drogach wszedzie trzeba uwazac zeby nie zachaczyc pozdro
_________________ sprzedam czesci do e30
gg 4521730
tel 607254606
ładna, ładna Niunia tak, tak w dół Ją posadzić !!!!! 8) 8) eee czy mi się wydaje czy dekle na alu mają znaczek Mitsubishi??? bleee, ściągnij je jak naszybciej.... a i na przód dymione kierunki...
zapodaj zdjęcia wnętrza
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
ZGLEBUJ NA MAXA I NERKE ZOSTAW TAKA JAK JEST TO BEDZIE SIE LADNIE KOMPONOWALA Z LISWAMI BOCZNYMI KOLO SZYB I DO ALU TEZ PRZYPASI...A JUZ Z BIEGEIEM CZASU BLOTNIKI I LUSTERKA POD KOLOR NADWOZIA
PZDR
PS. I JAK WOLNO JEZDZISZ TO DYSTANSE PONAD 20 MM NA STRONE..JAK SZYBCIEJ TO ODRADZAM DLA BEZPIECZENSTWA 8)
Mi też sie podoba!!! do porad innych dołączam jeszcze: szybki...ładnie jej by było z przyciemnionymi 8) Ogólnie...Fajniutka!
pozdro
Jawor [Usunięty]
Wysłany: 2005-04-11, 23:24
taka seryjna..ale ładna..bez zbędnych dodatków, zreszta e30 z dodatkami często spotykane na naszych drogach to techniczne śmietniki...lepiej mieć coś seryjnego..ale wymienianego na czas..niż ładowanie kasy w diady i płytwy..a żałowanie na olej lub świece
Co do zawiechy to faktycznie stoi wysoko, ale jeśli amorki sądobre to ją taką zostaw, bo wymianiac sie nie oplaca, jesli obecne sąOk. Bo wymieniajacc sprezyny amory tez trzeba.
Mam tak samo, w porownaiu do Bejek klubowiczy moja stoi strasznie wysoko. Max smieje sięży wygląda jak terenówka , nawet nie jak iX tylko jak typowe 4x4
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
zawieche zostawie bo jest jeszcze dobra, poza tym jak bym utwardził i obniżył to na wrocławskich drogach plomby by mi powypadały, póki co nic nie bedzie zmieniane może tylko lusterka w kolor nadwozia i ewentualnie szybki ciemniejsze ale delikatnie, ewentualnie kierunki dymione
nie wiecie jak to jest z chipem, chciałbym poprawić lekko dynamike nie zmieniając silnika
a fotki wnetrza dodam jak poodkurzam,
obecnie moja bunie pozyczyl brat na wyjazd do wawy ale juz jutro wraca do mnie
hej
naprawdę ładna, a jej najwiekszym plusem jest to, że jest to "fabryka"
ja bym z zewnątrz nic nie zmieniał,
no może faktycznie delikatne obnizenie by się przydało, ale...
co do felg, ...hm... rzecz gustu i nie będę sie spierał, ale moim zdaniem do bety nie pasują, za to pewnie cena była atrakcyjna
pozdr
PS
exodos moim zdaniem na moich BBS'ach wygladała by jeszcze lepiej, ale to zdjęcie z telefonu no i pewnie cena Cię odstraszyły
Niebrzydka-zostaw serię, daj spokój z zawiechą,żadnych ciemnych nerek i dymionych kierunków, co najwyżej zadym sobie wnętrze od czasu do czasu fajką
A kółek nie masz ciut za małych?
Załóż jak będziesz miał cash 205/55/15, od razu zyska na wygladzie i będzie to seria cały czas....
Zdejmij znaczki z felek
Żadnych dystansów i podobnych badziewii....
Strzeż się wszystkich podpowiedzi, bo każdy ma inny gust, a jak będziesz wszystkich słuchał to zrobisz festyniarski wóz drabiniasty, a nie betkę...
A z serią zawsze jest ok - neutralnie i z klasą...
Precz z festyniarzami, wielkimi spojlerami w E30(oprócz M3), malowanymi kierunkami, światłami, chromami - później się śmieją z nas, ze te E30 to same PARALIŻE odje.... po drogach jeźdżą
Co do chipa bedzie nielekko...
Proponuję wałek sportowy, kolektor, w ogóle dobry wydech i kilka innych małych i delikatnych przeróbek - będziesz wtedy miał realne 135-140 KM z 1.8 M40, a to już nieźle....
Oczywiście zawsze się znajda tacy, którzy stwierdzą - wywal bociana i wstaw 6tkę - bądź twardy - ten silnik nie jest taki tragiczny
i dymionych kierunków, co najwyżej zadym sobie wnętrze od czasu do czasu fajką
tylko nie mów że bardziej pasi Ci pomarańczowy kierunek od przydymianego bleee ja tam wole jak jest bez pomarańczka z przodu a z tym dymieniem wnętrza od czasu do czasu fajką to bym się zastanowił
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
ja tam wiesz wcale nie pale w furze, zresztą w ogóle nie palę
A przydymione kierunki? Wiesz, jeżeli to oryginał, to rozumiem, ale chałupniczych przyciemniań nie toleruję Ile razy widać takich kolesi, co w przydymionych światełkach w ciągu dnia wrzucają kierunek, albo hamują i w ogóle tego nie widać = to jest po prostu niebezpieczne dla innych kierowców
Ciemne lampy są ok, alle only oryginal
no jasne ja też nie toleruje czarnych lapm jak smoła ale tak lekko czemu nie, wiesz nie każdego stać na orginał ja do tego grona się zaliczam, więc narazie tył mam przyciemniony ale tak że widac poszczególne kolory.... nie palisz i prawidłowo, to możemy sobie przybić piątaka
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
Specter widziałem w ostatnim AutoŚwiecie w zapowiedziach tyłek tego Twojego paralitycznego bociana 8) Nawet naklejkę naszego klubu widać na tylnej szybce....
Oczywiście bez urazy - sam jeżdżę paralitycznym bocianem tylko 1.8 no i cupetą
Hondom śmierć, chyba, ze ktoś lubi dźwięk maszynki elektrycznej lub elektrycznej temperówki
Pozdrawiam wszystkich , specially Specter