To teraz coś się wyjaśniło - nie wiem jak to się stało, że mi umknął ten "szczegół" o historii śmierci Tupaca (na swoje usprawiedliwienie - nigdy nie byłem Jego fanem), za Wikipedią:
[/i]...Kilka godzin później kawalkada luksusowych samochodów, w których znajdowali się członkowie Mob Piru Bloods i pracownicy Death Row Records, zatrzymała się naprzeciwko hotelu Maxim z powodu czerwonego światła. Prowadził ją, za kierownicą czarnego BMW 750, Marion "Suge" Knight, obok niego siedział Tupac. Przez przejście dla pieszych z obydwu stron ulicy przechodzili turyści, co nie pozwalało samochodom szybko ruszyć z miejsca. Z prawej strony bmw pojawił się biały Cadillac, z samochodu oddano 12 strzałów. Pięć z nich raniło Tupaca. Dwa z pocisków godziły go w klatkę piersiową, jeden w miednicę, jeden odstrzelił mu część palca wskazującego u prawej ręki, a ostatni ugodził go w ramię... [/i]
-makaveli- Twoje autko oczywiście jest bardzo ładne, ostatnia ładna siódema, pozdrawiam
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Ostatnio zmieniony przez RoboCop 2012-10-26, 13:22, w całości zmieniany 1 raz
zresztą nie będe tłumaczyć czegoś co was nie powinno interesować ...
To po co o tym piszesz?
kolega Łukasz pierwszy zapytał o co chodzi z tym Nigga Style
ja nawet słowem nie wspomniałem o tym w opisie auta np
uczmy się czytać i pisać ze zrozumieniem
Ostatnio zmieniony przez -makaveli- 2012-10-27, 10:05, w całości zmieniany 1 raz