Chce wypozyczyc autolawete z Warszawy aby zawiesc auto na miedzianke i po BTD powrót do Wawy... Jest mozliwosc wynajecia autolawety na 2 samochody... czy jest ktos zainteresowany? mozna podzielic sie kosztami... prosze o prv
Ostatnio zmieniony przez ///Martinez 2012-04-29, 17:30, w caoci zmieniany 1 raz
Rajoo zgłosił mi na PW że również nie moze jutro wystartować. Pierwszy z rezerwy jest Grzegorz Piechniak e30 m50b25 PROSZĘ O MEGA SZYBKI KONTAKT ZE MNĄ NA PW!!!!
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
My już z Tymonem mamy samochody przygotowane, jakiś zestaw narzędzi też się załadował i rano startujemy z pełnym składem i oczywiście nasi wierni najmłodsi kibice
Do zobaczenia
_________________ "Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris 27-09-2003)
Ostatnio zmieniony przez Luca 2012-04-30, 21:41, w caoci zmieniany 1 raz
Dopiero co wróciłem do domu ...
Czuje się jak koń po westernie hehe...
W końcu pogoda Nam dopisała
Dzięki za jak zawsze super atmosferę i dzięki dla Pancina za ogarniecie całości na torze
Co do filmów to poszło info do Panów z RallyVideo którzy zamawiali film i tych osób będzie obrabiany materiał.
Myślę ze z tydzień trzeba poczekać aż będą on-line.
Dzięki również dla OIL-LAND za sponsorowanie Nam nagród dla najlepszych w klasach
A oto i wyniki:
Gratuluję zwycięzcom!!
PZDR!!
LUKAS
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Bo były robione tylko przy okazji, miałem inne obowiązki przy obsłudze imprezy, obróbka też na szybko, więc dlatego szału nie ma.
Mam jeszcze coś tam nagrane, między innymi dotknięcie bandy przez e36. Jednak to może wrzucę, jak będę miał kiedyś chwilę...
Pozdro!