Moja waska ma chyba troche ciemniejszy kolor... (jeszcze sie robi-nie wiem czy chrom czy shadow...hmm)
Srodek mam tez chyba w ciemniejszym brazie niz ty.
Jak myslisz Pietrek,chrom czy schadow?...
_________________ BMW (E30) & MOTORSPORT
M50 stroker 3,0L power N/A...
Waska & ...
Ostatnio zmieniony przez dzidziusbmw 2011-01-08, 21:20, w całości zmieniany 1 raz
Dziudziuś, Twój kolor jest ciemniejszy, Mój to gazellen beige 128 Twoją mattim lakierował na sahara beige
W temacie Mattima pisałem że zdecydowanie chromy ! szadoł w tym aucie nie pasuje moim zdaniem ...
Jak chcesz moge załatwić Ci brązowe szyby do wąskiej Coupe
Środek też masz ciemniejszy niż ja, Ty masz taki typowy brąz, ja mam taki oliwkowo brązowy
Mi matti mowil ze to Santosbeige. Jak mnie oszukal to go udusze ,bo juz kupilem farbe do poprawek po nieszczesnym lakierniku... Pewnie ze przygarne brazowe szybki daj znac co jak i za ile .
PS. Zostaje schadow bardziej mi pasuje...
dzidziusbmw, jak poszło z składaniem środka ? pokaż fotki jak to wygląda
Przod jeszcze musze sporty obic tym materialem od ciebie. Niestety zabraknie troche,bede musial cos wykombinowac. Nie mam foteli przednich wiec narazie nie pokazuje
Waska & ...
Ostatnio zmieniony przez dzidziusbmw 2010-10-24, 17:27, w całości zmieniany 1 raz
Chwilke stało na Alpinach 16" ale opona straszny balon więc koła skręcały by chyba razem z błotnikami
Były też Hartge 16" 4x100
teraz wleciał gwint i koło od Dzidziusia, dywaniki w kolorze, s3.25, dokładka Hella również z 85 roku- taki zbueg okoliczności.
wyleciały za to pierścienie i kompresja
Drugie b27 już rozebrane i czeka na szlif oraz zastrzyk gotówki.
W drodze na zlot
Slammed TAXI
[/URL]
Ostatnio zmieniony przez Miro 2011-10-07, 11:43, w całości zmieniany 2 razy