W końcu cycu daleś zdjęcia ale 2 lata nie moglem sie doczekać.
Myślalem że sie juz dawno poddałeś....
Może to trwać i 10 lat obyś zadowolony był z efektu
Kupiles ta tania e30 do wozenia dupska czy smigasz dalej busem ?
A i za głowice juz nigdy sie nie biore!
_________________ Była: mx-5 NA
Była: 325 sedan szpera
Jest: 323i coupe
Ostatnio zmieniony przez Adamus 2010-11-22, 01:12, w całości zmieniany 1 raz
wrzuce wam 1 fotke z koncowki juz prac nad autem, zeby nie bylo ze o tym forum juz zapomnialem . Mam sentyment do beemka klub, dzieki zajebistemu zlotowi w Borsku ktorego juz nie ma szkoda wielka szkoda!!!
Blondynka ma gwint z camberami , amorki bilstein b6 max utwardzone i skrucone, do tego springi robione na wzor torowych eibach-a , mega twarde . Zakres obnizenia jaki jest dostepny na gwincie mojego patentu to przod od -20 do -125mm , tyl od -30 do -85mm.
Koła jakie dostala to tez moj patent, poskladane z czesci bbs rs , nowe calkowicie ranty z DE 3,5" i 4" , bebny bbs rs 16" 5" i 5,5" , srodki z felg wszystkim znanych juz pewnie (bardzo przypominajace rennsportybbs ) , przerobione na 1 centralna sróbe. Wszystkie 9x16" ,opony 195/45
Pakiet cholernie zadki BBS do e30 ( za duzo juz mt1 ,musialem zapodac cos innego ) , narazie tylko przod na foto ale reszta jest w garazu
Wydech tak samo supersprint w cultowym klimacie DTM
Silnik dostanie ITB z S50 przerobione pod 4 cylindry, airbox-a z carbonu , program , dolot odetkany na przeplywce z m52 i jeszcze pare drobiazgow
Wnetrze jest brazowe łacznie z fotelami sportsitze ktore wlasnie sie obszywaja
co do reszty to jak skoncze opisze calosc prac Pozdro
_________________ BMW (E30) & MOTORSPORT
M50 stroker 3,0L power N/A...
Waska & ...
Ostatnio zmieniony przez dzidziusbmw 2011-05-31, 23:58, w całości zmieniany 4 razy
wrzuce wam 1 fotke z koncowki juz prac nad autem, zeby nie bylo ze o tym forum juz zapomnialem . Mam sentyment do beemka klub, dzieki zajebistemu zlotowi w Borsku ktorego juz nie ma szkoda wielka szkoda!!!