Pomóg³: 5 razy Do³±czy³: 04 Lip 2006 Sk±d: Trójmiasto
Wys³any: 2011-04-29, 16:28
Panowie, sam opis tłumaczy chyba tego "kogos"
Witam posiadam do sprzedania przepięknego mercedesa C36 AMG.
Samochód jest zadbany i doinwestowany. Wymienione wszystkie płyny oleje, tulejki,gumki łańcuch, uszczelnienie silnika, mostu - brak jakichkolwiek wycieków. Samochód garażowany, używany sporadycznie do rekreacji i do psucia humoru na światłach kierowcom w samochodach za wiele większe pieniądze i o wiele większymi silnikami i mocami.
Cóż mogÄ™ powiedzieć o samochodzie – wart o wiele wiÄ™kszych pieniÄ™dzy. Jazda nim to sama przyjemność , wsiadasz i nie chcesz wysiąść.
Uruchamiasz silnik ryk silnika – nie da siÄ™ opisać to trzeba usÅ‚yszeć . Przyspieszenie jest odrzutowe – pasażera wciska w fotel do 160km/h.
Pierwszą setkę spod świateł na asfalcie-|widać ze rzadko bywa na asfalcie | robi w około 5sekund (4,8-5,5) zależy nigdy wolniej.
Samochodem jezdze dla przyjemnoÅ›ci i do rozÅ‚adunku stresów. Samochód jest niepozorny bez oznaczeÅ„. Tylko w tym roku na Å›wiatÅ‚ach zostawiÅ‚em takie samochody jak BMW E46 M3 343KM – cwaniaczek do 100km/h zostaÅ‚ jakieÅ› 2 dÅ‚ugoÅ›ci samochodu (do 30km/h na godzinÄ™ - może na dobÄ™? |wyprzedzaÅ‚ mnie o pół swojego samochodu, Bentley Continental GT 560KM – koleÅ› nie wiedziaÅ‚ co siÄ™ dzieje HI HI HI-nie wiÄ™cej jak 18 lat| , Golf V R32 – też nie miaÅ‚ zadużo do powiedzenia, nie liczÄ…c BMW 3 litrowych benzyniaków-Widać że bardzo by chciaÅ‚ mieć takiego "benzyniaka" |– odjeżdzasz jak chcesz – znikajÄ…cy punk w lusterku. Dla niedowiarków proszÄ™ zajrzeć na youtube i porównać przyspieszenie c36 z tymi samochodami. Ja mam przerobiony wydech na strumienice, zestrojany silnik – mój jest szybszy i bardziej dynamiczny niż kolegi który także jest szczęśliwym posiadaczem c36 Po analizie filmików mogÄ™ na Å›wiatÅ‚ach stawać z E92 M3 z nowa M5, M6- ciekawe za co| jak równy z równym gdyż te samochody na asfalcie nie majÄ… deklarowanych przez producenta 4,9s do setki tylko okoÅ‚o 6s. Samochód rozpÄ™dza siÄ™ do 275km/h .Sprzedaje gdyż potrzebuje funduszy na otwarcie myjni parowej- tak trzymaÅ‚bym ten samochód przez kolejne dÅ‚ugie lata- ZAL
hehe ale się uśmiałem. A jest filmik takiej c36 co stawa z e30 3.5l Kolegi Enzo to mesio wychyla się zaledwie o długość przed bmw. zart tego Pana
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach