Nie mogę pojąć sensu takiej przeróbki. Przerobiłeś halogeny, na takie których nie widać. Trzeba było zaślepki kupić, halogeny pogonić na allegro i chociaż na kilka browarów by zostało. Tak nie masz halogenów ani browarów. rozsądnie.
No fakt na zdjęciach wydaje się tak jak by ich nie było być może wina tego iż robione po ciemku jutro w dzień zrobię zdj efekt będzie na pewno lepszy, gdyż w realu na 100% niemożna pomylić tego z zaślepką
LPG jak kto uważa.Jednych stać na jazdę benzynką innych stać ale oszczędzają a jeszcze innych nie stać więc jest alternatywa.Auto masz zadbane.Fajnie że jest klima przydaje się latem.Ja niestety tego luksusu nie posiadam.Halogeny lepsze były żółte.Masz je na opych?Ja mam standardowe białe.Zderzaki tez mam tak jak ty i auto w czarnym kolorze sedan e36.Na dzień dzisiejszy myślę iż zmiany które porobiłeś nie wszystkie są ok ale sto odpowiedzi i każda będzie inna.O gustach się nie dyskutuje.Pozdro
_________________ Przedni napęd jest dla dziewczynek...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach