Wysany: 2011-01-19, 21:45 [E60] e60 m pakiet zobacz i ocen
Witam
Kolegów z forum jestem nowym użytkownikiem ,na forum i chciałbym przedstawić moja beemke .Zakupiłem ja ponad rok temu ,i jak narazie śmiga az milo ,jest to bardzo oszczędna piątka ,silnik to morze nie demon prędkości ale daje rade i spalanie jest naprawdę zaskakujące
Trochę danych
-Model E60 SEDAN
-czarny kolor
-oryginalny m pakiet
-kola 18 cali
-polskory
-elektryczne szyby
itd.
Zmiany jakie przeprowadzilem w samochodzie to:
-delikatnie przyciemnione wszystkie szyby
-powymieniane wszystkie plyny filtry itd.
Poniżej parę fotek tak na szybkiego po pracy .
Pozdrawiam Paweł .
Ostatnio zmieniony przez pawel_E60_E36 2011-01-19, 22:46, w caoci zmieniany 4 razy
Ładne E60 tylko szkoda że kierownica jest ze złej strony
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Ładne E60 tylko szkoda że kierownica jest ze złej strony
Dzięki za mile słowo ,a co do kierownicy to w to lato bedzie robiona na wlasciwa strone pozdrawiam
[ Dodano: 2011-01-21, 00:05 ]
Rom535 napisa/a:
Spoko ale wywal te runflaty i daj 19 spider kola to bedzie lepiej.
Witam te felgi zmieniam na lato ,a chcem założyć dotz MUGELLO, takie jak na foto ponizej napewno muszą to byc felgi z rantem.Tych mi troche szkoda po opony sa prawie nowe pozdr.
http://www.fotosik.pl/pok...bb715eaf2f.html
Witam te felgi zmieniam na lato ,a chcem założyć dotz MUGELLO, takie jak na foto ponizej napewno muszą to byc felgi z rantem.Tych mi troche szkoda po opony sa prawie nowe pozdr.
http://www.fotosik.pl/pok...bb715eaf2f.html
Takiego DOTZ-a zakładałem na E87 i dosyć ciekawie to wyglądało tylko że w 17
Działaj w tym kierunku
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA