Wysany: 2005-03-24, 22:30 felgi 18" w e36, co sądzice?
Chyba zdecyduje się na zakup takich kół, czy ktoś jeździ na czymś takim??? Czy nie będą mi tarły??? 18X8" 225/40/18. Z tego co wiem jeździły w e36 coupe więc wydaje mi się ze powinno być ok, ale jestem ciekaw tej szerokości opon.
artvi [Usunity]
Wysany: 2005-03-24, 23:08
zastanow sie nad nimi .. nie to zebym odradzal ale na 17" jest bardzo twardo no i te polskie drogi ...
Jak dla mnie rewela i ten standardowy wymiar 225/40 R18 - ale to juz granica 19 to juz z auta robi sie KOZA . wiadomo cos kosztem czegoś wygląd super ale nie mysl ze komfort to jak byś jezdził LOCHĄ ! Z auta robi sie tzw TOCZKA ( z gwary poznanskiej ) a ja własnie lubie toczki ITP
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
JEZDZILEM TROCHE E36 320 I 325 WLASNIE NA 17, I POWIEM TAK :
PO 1: WYGLAD {biiiiip} ...LASKI MDLEJA
PO 2: OSOBISCIE ODRADZAM KIT ZE FAJNIE WYGLADA ALE NASZE POLSKIE DROGI WIADOMO CO I JAK, CO Z TEGO ZE BEEMKA MA WSPOME, CHCESZ PARKOWAC MIESNIE HERKULESA!
JEDZIESZ W TRASE PO 100 KM MASZ OCHOTE WRACAC DO DOMU I ZRZUCAC FELE W CIEMNY KAT,JAZDA NA TAKICH KOLACH WYMAGA DUZEJ WPRAWY PRZYNAJMNIEJ NA POCZATKU, JAKIEKOLWIEK KOLEINY,WYPRZEDZANIE I BOISZ SIE O BETKE ZE WYLECISZ Z TRASY!
TA SA MOJE SPOSTRZEZENIA ZJAZDY NA 17!
ALE WIADOMO WSZYSTKO DLA LUDZI JAK SIE PRZYZWYCZAISZ BEDZIE GIT......NO I TEN WYGLAD...hehe
pzd
_________________ BMW E30 M30B28 TOURING BYLA:(
BYLA
E30 M20B25 TOURING
JEST
E46 Compact 320d
duchX [Usunity]
Wysany: 2005-03-25, 08:18
wygladac bedzie extra napewno czy ci bedzie tarlo to zalezy od ET ale dla mnie felgi ktore sie chowaja w nadkolu to kicha musza byc prawie na ruwni z blotnikiem ET15 a pozatym zobaczysz jak czesto bedziesz mial przyjemnosc robic z zawieszeniem lozyska ipt. no i troszke trzeba utwardzic zawias
Z auta robi sie tzw TOCZKA ( z gwary poznanskiej ) a ja własnie lubie toczki ITP
heheh ja też.. wszystko fajnie tylko że slalomem bedziesz omijał studzienki i dziury, i nie życzę ci żebyś jakiejś nie ominął, bo wtedy oponka powędrować może na śmietnik sam mam tylko 15 cali i czerwoną zawiechę i jest toczka (e-30) więc sięzastanów chyba że w Lublinie macie równe drogi
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
witam jezdze na 225/40/18 drugi sezon i wg. mnie nie na roznicy czy 17 czy 18. jedyna roznica jaka odczulem to bardziej twarde zawieszenie. ja nabilem z przodu 3 bary i kilka razy wpadlem w dziure i nic sie nie dzieje. jezdze po warszawskich drogach i srednio 250 km na tydzien i po 3 godz trasie sie jestem zmeczony 18stkami. .wiec jesli ci sie podobaja takie kolka to sie nie zastanawiaj.
jezdze po warszawskich drogach i srednio 250 km na tydzien i po 3 godz trasie sie jestem zmeczony 18stkami. .wiec jesli ci sie podobaja takie kolka to sie nie zastanawiaj.
Luk troche przejżyściej pisz bo wkońcu nie wiem czy jesteś zmęczony czy nie po 3 godzinnej trasie....
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)