skoro tak lubicie czytać to cos przepocę sie nad ta klawiaturą.
Aktualnie od ostatnich fotek z zewnątrz znikły felgi i podkładka reszta tak jak było ,z wewnątrz wyfrunął silnik i znowu wróciło 2,0 i oczywiście audio , generalnie tak jak pisałem plany są zobaczymy co czas pokaże na razie musze zorganizować $$ żeby myśleć cos nad modami
Jeśli chodzi o moja osobę to jestem studentem 4 roku tak sobie żyłem do póki nie zrobiłem prawa jazdy w 2005 roku pierwsze auto oczywiście 126p następnie po części Polo 6n2 i znowu fiat uno <lol2> do którego chciałem wsadzać 1,3T niestety w połowie modernizacji przeliczyłem i budżet na tyle nie pozwalał choć fajnie było by mieć w takim pudełku 150 hors powerów generalnie lubię auta utrzymane w seryjnym klimacie z fajnymi rolkami i z dużą ilością KW czyli ,,spiochy" ot i cała hystoryja
nabraÅ‚em w dwa wiaderka internetu i narazie mamy na melinie neta , Ty pamiÄ™taj co my dzisiaj mamy zrobić bo Ci pisaÅ‚em ze bumcia stoi smutna hot sh***tt … hot timee..
a jeśli chodzi o E30 mi tam nic nie skrzypi ani trzeszczy tylko głośno w trasie ale to sie da poprawić
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach