No fajnie fajnie ale powiem ci szczerze ze ja juz mam po dziurki w nosie te RSy.Myslałem ze cos innego zapodasz .Ale oprócz kół to dobrze podchodzisz do tematu.
_________________ Zycie zaczyna sie po e30 )
BMW E21 323i Alpina C1 '81
BMW E28 524td '84
BMW E21 323i oryginal[/b]
hej,
nie zakladaj szerszych, tak jest w sam raz...
ja osobiscie zalozylbym 215/40 R17 na tyl...
zrobze w koncu to auto bo oszalec mozna...
kurde nie ma kiedy, robota w polu dopiero co się skończyła
a do roboty jeszcze troche zostało, zmiana przedniego pasa, prawdopodobnie wleci chromline, przednia dokładka do lekkiej naprawy, polerka lakieru i drobne wyprawki - przednie nadkola powyrywane
_________________ Z�OCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
chromline jednak nie będzie... bo mi się nie podoba, kupiłem ostatnio w okazyjnej kasie dwa zderzaki w chromie, przykreciłem i stwierdziłem ze nie pasują do mojej czarnulki, w ogóle jakos chrom w czarnym aucie mi nie styka , także chromu nie będzie
na dniach RSki beda na aucie, wtedy wrzucę jakieś foto, obecnie oddałem do lakiernika nowy przedni pas (podziękowania dla Dzidziusia za załatwienie) oraz tylni zderzak, także prace po malu do przodu
Wszystko ładnie. Czy możesz podzielić się wrażeniami z zawieszenia, jaki to typ? i jak się spisuje?
Pozdrawiam
�ukasz
hmmm... typ to gwintowane zawieszenie H&R, z tego co wiem to tylko jeden typ występuje, tylko regulacja wysokości, bez regulacji amortyzatorów
co do odczuć z jazdy, nie miałem w sumie jeszcze przyjemności polatać na tym obecnie stoi na jakiś pordzewiałych stalowych 14-stkach z mega balonem, ciężko coś na podstawie tej takiego setapa coś pwiedzieć, jest nisko nie da sie ukryć , jest w hu.... konfortowe jak narazie, przepieknie wybiera nierówności, ale więcej powiem jak założe w tym tygodniu RSy , czyli 8/9x17" na niskim profilu, troche polatam i będe miał porównanie do moich poprzednich zawiasów, czyli
- H&R + Bilstein B8 60/40
- MTS 60/40
- Weitec Ultra GT 60/40
- gwint K-Sport Stret
Dzięki za info.
Sam zastanawiam siÄ™ nad B12 - Bilstein dlatego tak dopytuje.
Pozdrawiam serdecznie
�ukasz
a te B12 to amory czy gwint bo mój H&R jest na amorach Bilstein, ale nie wiem jaki model, jest dośc dziwnie to zrobione, bo amortyzator jest do góry nogami w goleni, czyli góra na dole, od dołu jest nakrętka od amora
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach