Panowie i Panie... dziękujemy za śmiganie
Było rewelacyjnie
Wraz z całą naszą ekipą ( tą najmłodszą ) oraz z moim bratem, który wczoraj zakupił swoją wąską a dziś już śmigał chcieliśmy bardzo podziękować za super BMW Track Day
Pozdrawiamy
_________________ Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
wypad pozostawie bez zbednego komentarza.
było po prostu na wypasie !
widac, ze to juz dosc zgrana ekipa i kazdy wie o co chodzi
ja się ubawiłem nieźle, padam na ryj !
dzieki wszystkim, dobranoc!
Kolejny BTD i kolejny ogrom pozytywnych wspomnień nie pisząc o samodoskonaleniu się. Gratki dla Lukasa, Pancina i reszty osób którzy zorganizowali nam taką zabawę. Na pogodę również nie można było narzekać. Było super! Zdjęcia wstawię w możliwie najszybszym dla mnie czasie
_________________ 100% zgodności z VIN - dla mnie to duma, dla większości nieosiągalne
Najważniejsze że dopisała pogoda więc impreza w 100% udana
Szkoda że tylko że szanse nie były równe, chociaż z drugiej strony nie wszyscy mieli parcie na dobry czas
Dziekuje wszystkim za jak zwykle udaną zabawe, zgranie (nie było zbędnych przestojów), oraz miła atmosfere.
Tym razem obeszło się bez żadnych wiekszych przygód, chociaż z Maxem złapaliśmy jednego kapcia, a na ostatnim wolnym przejeździe urwał się wieszak wydechu hehe
Ale chyba nic nikomu poważnie nie nawaliło i Wszyscy szcześliwie wrócili do domów
Gratulacje dla zwycięsców, szczególnie dla Marcina Morięgiela, gdyż (po 2 sezonach) wkońcu udało się pobić rekord na sucho próby S2.
Wynosił on 02:03,55 sekundy, Marcin pojechał wczoraj na 2:01.62s.
Rafał Kita również pobił ten rekord, ale Marcin ustanowił nowy
Będzie o co walczyć na następnym BTD
Max wielkie dzięki za użyczenie swojego auta
Pancin super jechało się S1, super próba, myślę że na nastepny BTD można ją zostawić dla porównania wyników.
Dziękuję wszystkim i do zobaczenia na torze
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Wielkie dzięki dla organizatorów za cały wczorajszy dzień !
Pogoda dopisała, podobnie jak atmosfera.
Obawiam się że takie wyjazdy mogą być uzależniające. Gdyby była szansa skoczyć na track day jutro, właśnie siedziałbym u wulkanizatora zmieniając gumy
Nie sądziłem że Wasze samochody będą aż tak przygotowane (nówki R888 itp gadżety ) - ale masa przejazdów robiła wrażenie, podobnie jak wyniki. Na szczęście był też czas i miejsce na przejazdy bez spięcia na wynik, z czego się cieszę.
Pozdrówki dla wszystkich uczestników i tych którzy wracali w stronę Warszawy !
*Jeśli kogoś szczególnie zainteresuje konkretne zdjęcie. Proszę wysłać zapotrzebowanie na email janasz.pawel@gmail.com podając w treści numer zdjęcia. Odeśle foto w oryginalnym rozmiarze tj. około nawet 8 000 Kb.
No i udało się
W końcu wziąłem czynny udział w BTD i mogłem z Wami wszystkimi się pościgać Imprezka była na prawdę super, fajni ludzie, mocne autka, ciekawe konfiguracje prób. Jedyne co, to jak dla mnie było zdecydowanie za mało jeżdżenia, ale ja tego nigdy nie mam dość
Wielkie podziękowania dla Pancina i LUKASa za zorganizowanie tego wszyskiego
dzieki wszystkim za kolejna niezapomnianą pojażdżawkę
dzieki dla organizatorow, wszystko sprawnie poprowadzone
gratulacje dla pucharowiczów oj działo się działo a emocje siegały zenitu
szczególne gratulacje dla naszych klubowych łodziaków
pewnie nigdy nie dogonimy miejscowych ścigantów ale walka w klasach była wyjątkowo zacięta
dzieki dla chłopaków z wawy którzy mnie eskortowali do stolicy
pozdrawiam do następnego razu
oby wiecej takich imprez
_________________ Nie puszczone bąki lecą do głowy i ...
... i tak rodzą się posrane pomysły