7-er jest usadzone -50 jest w miarę miękko i wygląda rewelacyjnie
frantic już nie gadaj takich głupot
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Wreszcie nadeszła ta chwila remont przedniego zawieszenia włącznie z amorami skrócenia amora i utwardzenie Wszystko teraz będzie jak należy
Mam parę zdjęć
Tu parę przydatnych drobiazgów
Jeszcze zostanie tylko tył do zrobienia ale najpierw muszę sobie troszkę po jeździć
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Amor został skrócony o 35mm (od oryginału ) i został utwardzony
Tomek wiesz że tych felg nigdy nie sprzedam a półka z elektryczno roletą na razie czeka , niema czasu
Myślę że mój szef (czytaj kumpel ) na pewno zauważył że coś ściemniam bo E32 wisi tak już prawie tydzień , czekałem na zrobienie amorków cztery dni a jeżdżę dużym zielonym
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach