Pokrywa zaworw jest z aluminium i wbrew powszechnym opiniom aluminium bardzo dobrze sie chromuje:) Co do rozprki to nie mam pojecia bo razem z nia kupiem auto i zadnego napisu nie ma
Ale pokrywa została przed chromowaniem wypolerowana? Czy jest pochromowana również wewnątrz? Mógłbyś dać jakieś makro zdjęcie jej faktury? I jeśli to nie problem, ile dałeś za jej chromowanie
_________________ KreatywnaEkipa - odnawianie rowerów i części samochodowych
OMGWTFBBQ
TomeX500 co do pokrywy to fot z bliska nie mam i narazie nie mam jak zrobic. Ta pokrywa jest nie do konca pochromowana tak jak bym chcial bo przed chromem poszla do szkielkowania. Bede robil druga ktora bedzie lepiej wypolerowana przed polozeniem chromu. Co do kosztow to ciezko powiedziec bo ja z gosciem sie inaczej licze ale mysle ze ok 50zl za pokrywe. Aha i jest pochromowana cala rowniez wewnatrz:)
Hmm no bo wiesz, pytałem się o normalne chromowanie aluminiowej pokrywy (tej mojej z m10) i był to koszt rzędu 800 zł. Jeśli jest wypolerowana to cena jest połowę niższa. Więc jeśli masz takie tanie dojście no to super A zawsze się zastanawiałem czy od wewnątrz powinno się chromować, bo jeśli to zacznie odpadać...
_________________ KreatywnaEkipa - odnawianie rowerów i części samochodowych
OMGWTFBBQ
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach