Ja jestem w ciężkim szoku jak kilka plastików, koła i parę dupereli zmienia auto w coś takiego. Mimo, że nie jest czarna to jak dla mnie miażdży cyce
alexil, ale wiesz jak to jest, coraz gorzej zdobyć takie duperele
No łatwo nie jest ale jak widać niemożliwe też nie. Tak czy siak już wiem w którą stronę teraz iść
Kwestia zaciecia. Ja po roku zbierania fantow mialem juz dosc tego i chcialem wszystko sprzedac ale na szczescie wytrwalem...Teraz wiem juz jedno , wiecej nie chce samochodu wymagajacego tyle uwagi co klasyczne e30. Moja juz nie jest na sprzedaz i raczej nigdy nie bedzie bo cene bym musial wymyslec taka ze polowa ludzi by mnie tu wysmiala
Kolejne bmw bedzie szybkie i w miare mlode - i na pewno dwudrzwiowe
alexil, ale wiesz jak to jest, coraz gorzej zdobyć takie duperele
No łatwo nie jest ale jak widać niemożliwe też nie. Tak czy siak już wiem w którą stronę teraz iść
Kwestia zaciecia. Ja po roku zbierania fantow mialem juz dosc tego i chcialem wszystko sprzedac ale na szczescie wytrwalem...Teraz wiem juz jedno , wiecej nie chce samochodu wymagajacego tyle uwagi co klasyczne e30. Moja juz nie jest na sprzedaz i raczej nigdy nie bedzie bo cene bym musial wymyslec taka ze polowa ludzi by mnie tu wysmiala
Kolejne bmw bedzie szybkie i w miare mlode - i na pewno dwudrzwiowe
Wiadomo że nie ma rzeczy niemożliwych
IMO Miroll, super że wytrwałeś, bo moim zdaniem klasyczne E30 ma w sobie to coś...
Pozdrawiam i miłego weekendu
_________________ Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
Heh... chyba każdy kto spędził sam tyle czasu i wrzucił sporo kasy (nieadekwatnie chorej do zarobków),nerwów, uwagi... uważa że nigdy więcej...
Też jestem w tej grupie... tylko że u mnie utopionej kasy i czasu nawet nie będzie widać...
Pewne jest to że zrozumie ten co przez to przejdzie...
Osobiście gratuluje wytrwałości i efektu prac i wyrazy uznania za wytrwałość!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach