tez polowałem na kerscher carmona,i osobiscie myslałem ze są szersze,tzn bardziej wystają, a tu sie okazuje ze dobrze zrobiłem kupując Brocki B1 bo kerscher szału nie robi
Wydaje mi się, że większy rant mają carmony w porównaniu do Brocków.
Bardzo łada i rzadka felga, która w rzeczywistości a nie tylko na zdjęciach robi dobrą robotę
_________________ Części do BMW:
mobile:
507-959-200
Kupiłeś Brocki i pewnie o parametrach 16/9 i będą inaczej wystawać
Takie cuÅ› jak "wystaje , nie wystaje" regulujesz odpowiednio
*ET
* RANT, (felgi wieloczęściowe)
No ale przecież to każdy wie przeciez.
Ja mam et 15, i jak kupiłes brocki z et 15 to bedzie to samo.
16/9 przy et 7 z tyłu jeszcze nie wystaje. dopiero et 0 coś pomoże i w takim kierunku się kieruję Ja
Czyli, dystans i ogień
Jak chcesz wystające koła bez dystansów to kup RMY i dołóż rantu na 9J Albo wiecej.
Oczywiscie jest gama innych felg.
o felgach nie musisz mnie uczyc mowie,co widze po zdjeciach, moje brocki z ET 15 z tyłu są praktycznie równo z nadkolem (minimalnie wystają) a z przodu mam je juz fest za błotnikiem,wiec podtrzymuje swoje zdanie ze cos tu jest nie tak z tymi kerscherami
[ Dodano: 2010-06-15, 14:53 ]
Chmielu napisa³/a:
Wydaje mi się, że większy rant mają carmony w porównaniu do Brocków.
czy ja gdzies napisalem ze brock ma większy? kolego czytaj ze zrozumieniem, jestem tego świadom ze brock ma mniejszy rant, ale bardziej ogólnie wystaje.
Mirek, dokładka nie jest agro, tylko jest nie pomalowana
Kwito, domyślam się że nie muszę Cię uczyć, tylko zaskoczyłeś mnie Swoją wypowiedzią.
Dla pełnego odzwierciedlenia, wrzucę fotki niebawem jak nie wystaje tył, i jak wystaje przód.
BTW - Felgi są 9J i et, ostatnio na wulkanizacji mierzone przy zmianie opon mimo że jak wół wybite na feldze.
Zytko, dzięki i do następnego, Tylko nie zajeżdżaj mi już drogi następnym razem na trasie, bo hamulce mam tylko z e30 a dziewucha i tak posłabła
Mirek, dokładka nie jest agro, tylko jest nie pomalowana
[b]
Jest agro i nie jest pomalowana Ale ogolnie sa gorsze do e30,lata 80te to bylo pole do popisu dla agro pakietow Ja osobiscie nic do tego nie mam bo auto jest twoje, sam wolalbym zwykla seryjna z wlotami.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach