2 miejsca były robione - narożnik (standard) i dekielek i przy śrubie zabezpieczono.
Jak sie dobrze przyjżycie, to zauważycie mało profi demontaż podłogi, a raczej wygłuszenia , które zostało przez któregos tam poprzednika mojego porwane bo nie chciało się spod nagrzewnicy wyjąć
Zmartwię też fanów oryginalności, bo boczki na głośnikach już nie są oryginalnie przyklejone, tak jak to BMW wypuściło, i tak samo uszczelki drzwi musiały byc przezemnie ruszone - teraz będą montowane by Bono - też na B.
A teraz parÄ™ fotek chmurek itd.
A tak wysoka jest moja koza
Fotki robione jak zwykle w tym samym miejscu, bo nie mam duszy romantyka żeby jechać gdzieś w piękny plener z krajobrazem z bajki.
W weekend (w końcu ciepły), troche na kacu, zachciało mi sie podłubać
Witamy po zimie
Słoneczko pięknie świeciło na ryjek więc pstrykałem bo tak ładnei wyglądała
Ale co tu dużo było podziwiać wziełem się za cokolwiek
Zaczęłem przykręcać rozpórkę, ale przypomniało mi się że podstawę pod aku miałem zrobić więc ...zrobiłem, oczyściłem syf, rdzę itd, odtłuściłem, okleiłem izolacją bo skończyła mi się taśma papierowa, a że byłem na mega kacu....Podkład i malunek
Jak widać nie żałowałem podkładu etc, bo po co ma mi znów zardzewieć.
Potem dokończyłem montaż rozpórki, i UWAGA - weźcie sobie do serca do że rozpórkę montujemy na uniesionym aucie :police: pasuje co prawda i tak, i tak. ale naprawdę nadwozie pracuje. Wystarczy zamontowac na usniesionym, skręcić porządnie, opuścić i rozkręcać powoli, będziecie widzieli co sie dzieje Sprawdzone już na nie jednej e30.
Jako że weekend upłynął mi pod patronatem BMW, (nie tylko zloty - choć zaliczyłem sporo) to przy okazji wziełem pare fotek porobiłem swojego ulepika
Trochę się pozmieniało, ożyło co nie co, doszło pare pierdół pare odeszło.
Ogólnie jeszcze troche przedemną, bo wciąż cos jest do zrobienia.
Narazie fotki z zewnÄ…trz, a z wewnÄ…trz potem
Jak widać, doszło moje ulubione koło NARESZCIE!!!
PS. Dokładka będzie w kolorze, i będą halogeny, ale nie mogliśmy się powstrzymac żeby jej nie założyć bo tak zajebiście leżała :jum:
Auto gicior, szkoda ze malo wlascicieli zabytkow dba tak jak ty Silnik tez spoko raczej rzadko spotykany Najbardziej w coupetach podobaja mi sie te uchylne boczne szybki - szkoda ze do touringa takich niewymyslili
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach