Jeszcze przed kupnem samochodu chciałeś sprzedać komplet gadżetów, szkoda że zrezygnowałeś.
Teraz patrzę na to co poskładałeś i myślę, że miałbym naprawdę pięknego Baura
Gadżetów nie sprzedaÅ‚eÅ›, ja Baura sprzedaÅ‚em… Dobrze siÄ™ staÅ‚o, że wszystko zostaÅ‚y w Twoich rÄ™kach
Jeszcze przed kupnem samochodu chciałeś sprzedać komplet gadżetów, szkoda że zrezygnowałeś.
Teraz patrzę na to co poskładałeś i myślę, że miałbym naprawdę pięknego Baura
Gadżetów nie sprzedaÅ‚eÅ›, ja Baura sprzedaÅ‚em… Dobrze siÄ™ staÅ‚o, że wszystko zostaÅ‚y w Twoich rÄ™kach
przyznam mialem chwile zwatpienia ale ciesze sie ze przetrwalem
_________________ “Nie znam stylu jazdy który nie jest ryzykowny. Każdy z nas musi siÄ™ poprawiać. Każdy kierowca ma swój limit, mój limit jest troszkÄ™ dalej niż innych”
Å›.p. Ayrton Senna da Silva
Bardzo poprawna wąska wydech tylko troche razi, poza tym nic dodać, nic ująć pzdr.
BuB aka KaZet Poszukaj zanim napiszesz !!! Nie ten od Yogiego
Do³±czy³: 20 Maj 2008 Sk±d: Kraków
Wys³any: 2010-05-01, 13:37
Baardzo ładna sztuka Podziwiałem osobiście na sesji widoczniej powyżej Silnik malina, lakier super Felga pasuje, jasne wnętrze naprawdę w idealnej kondycji
_________________ Serwis Komputerów Notebooków
Sieci - WiFI
Telefonia Voip
KRAKÓW
gg: 5 333 333
kom: 792 64 24 14
Szkoda że te szybki są od shadow ale pozatym jest naprawde dobrze, jeszcze z tym tyłem zrób porządek Nadal czekam na foty wnetrza Nareszcie cos tam widać pozdrooo
no i wyszlo pieknie! Szkoda tylko ze w polsce zolte swiatla juz sa zabronione ale ryzyko trzeba ponosic Piekna e30cha zreszta jak wiekszosc projektow z krakowa!
Dzieki za mile slowa , znaczki w grillu to moja obsesja wiec kwestia gustu czy komus pasuje to czy nie. Jakby co domstreba hartge jest pod maska.
Wydech na razie odpuszczam bo jest caly nowy, a nie lubie wymieniac dobrych czesci. Zawias jest w por do mojego e36 ultrakomfortowy wiec na razie nic nizej nie bedzie (chociaz korci by zrobic toczke)
Sesja do trendsa byla super udana - dzieki chlopaki za milo spedzony czas
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach