http://autotapicerki.eu/ polecam z czystym sumieniem- pan specjalizuje sie w beemkach, robilem u niego, za obszycie skórą foteli w cabrio zaplacilem 1500 pln
jedyna wada, to ze nie zmiescisz sie w 100km...
SPRAWDZONE, SZCZERZE POLECAM! Ale lepiej brac skóę od tapicera, bo przynajmniej wie jak ją przechowywać.
===KOZA=== Poszukaj zanim napiszesz !!! Troska-ToMojaWąska
Doczy: 06 Cze 2009 Skd: Piotrków Trybunalski
Wysany: 2009-11-15, 02:04
Blondyn 320i napisa/a:
Polecam firmę ARMJ z Pabianic.
Koleś super ogarnia temat, zajmuje się restaurowaniem tapicerek w zabytkach.
Podjedź, pogadaj, bardzo daleko nie masz.
Pzdr.
Bielsko-Biała... widziałem robotę i wygląda jak ORI zrobione w fabryce a nie jak w JAVA szwy nie równo a skóra nie naciągnięta odchodzi od fotela i zbiera się pod nią powietrze... ble...
bez urazy dla tych co robili w JAVA ale widziałem ich robotę i to w autach demo gdzie wsio powinno być na 1000% to w SL wyglądało dużo gorzej niż w zrobionym w Carlexie Seicento...
_________________ Sex jest jak BMW... Radość z jazdy...
Co do alcantary to materiały z allegro za 20-50zł za mb nie mają z nią nic wspólnego,
metr alcantary kosztuje u nas 480zł materiał jest sprowadzany do hurtowni.
Powiem tylko tyle że jest {biiiiip} i warto trochę kasy zainwestować, my akurat
będziemy dawali materiał do mirco: kupno nowego fotela + swój materiał.
Wiem że bimarco ma też w swojej ofercie obszywanie foteli innymi materiałami.
Zastanawia mnie więc czy najprostszą metodą nie byłby telefon do recaro ile by zawołali za
obszycie.
Bielsko-Biała... widziałem robotę i wygląda jak ORI zrobione w fabryce a nie jak w JAVA szwy nie równo a skóra nie naciągnięta odchodzi od fotela i zbiera się pod nią powietrze... ble...
bez urazy dla tych co robili w JAVA ale widziałem ich robotę i to w autach demo gdzie wsio powinno być na 1000% to w SL wyglądało dużo gorzej niż w zrobionym w Carlexie Seicento...
Ja takze polecam carlex, maja maszyny, ktore maja ten sam rozstaw szycia co BMW. Wlasnie oni beda tapiecrowac u mnie fotel do rekina.