BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
[E30] tomeczek 325iA touring
Autor Wiadomo
tomeczek 
Poszukaj zanim napiszesz !!!
G Squad Garage

Doczy: 11 Kwi 2009
Skd: szczecin
Wysany: 2009-11-29, 01:27   [E30] tomeczek 325iA touring

Witam. Właścicielem autka jestem od maja 2009 roku. Jest to Touring w kolorze Sterlingsilber metallic. Przebieg na chwilę obecną 158 000km. Jezdzi na syntetyku. Silnik M20B25 i automatyczna skrzynia biegów. Z wypasów: grzane sportsitze, 4x el szyby, wycieraczki reflektorów, skrzynia biegów z trzema trybami pracy economy, sport i winter, kierownica m-tech I w skórze, biegałka w skórze, OBC I, elektryczne kinderblokady tylnich szyb jak i wszystkich 4 szyb. Auto od pierwszego wlasciciela. Nigdy nie sciagane przednie błotniki (ori gumki na łączeniach z budą).

Fotka z otomłoto:

a Tu już u mnie:

z modów:
usuniecie tylniej wycieraczki

lampy tył:

czarny ryj:

przez chwile zabudowa własnej roboty:

zastąpiona głośnikami w boczkach ze względów użytkowych (często wożę w aucie rower):

doszły ciemne migacze na przód

tutaj z koleżanką:

Plany:
na wiosnę MTS -70/55 i BBS RC 17" 8j + 205/40
zima 2010 swap na m52b28 (rejestracja jest nie przypadkowa :wink: )
w między czasie detale: xenon, audio, dokładka is, poprawki lakiernicze, ciemne szyby itd
coś takiego ma być: :mg:

na koniec fotki z naszej ostatniej wspólnej sesji:

pzdr

PaKu 

Doczy: 01 Wrz 2008
Skd: Białystok
Wysany: 2009-11-29, 03:43   

Touring konkretny szkoda ze automat.
Albo mi sie wydaję albo stała ona jakis czas temu na allegro za smieszne pieniadze i zaraz znikła. :D

tomeczek 
G Squad Garage

Wysany: 2009-11-29, 12:17   

na początku mowilem 'szkoda ze automat,no ale i tak bedzie swap to sie manuala wrzuci'... teraz zmenilem zdanie. Przyjdzie M52B28 + automat 5cio biegowy. Ja się w drift nie bawię bo nie mam takich umiejętności. Auto słuźy mi do dynamicznego przemieszczania sie z punktu a do punktu b. Automat w połączeniu z dynamicznym motorem to na prawde rewelacyjna sprawa :)

pzdr

tylmanek88 
Młody miłośnik :]

Doczy: 02 Sty 2008
Skd: Wołomin
Wysany: 2009-11-29, 15:15   

ladniutka jest :) gratuluje wycieraczek na lampach... niezly rarytasik :D
plany bardzo fajnie wygladaja. duzo wiecej pali ałtomacik?? jak to wogole chodzi okiem uzytkownika? :)

zabafilip 
Herbu Łada

Doczy: 27 Pa 2008
Skd: Śmigiel/Leszno
Wysany: 2009-11-29, 17:02   

Bardzo ładny turas. Zostawiłbym go raczej w oryginale, ale to już twoja decyzja. Co do automatu to dla mnie plus z takim silnikiem (dodatkowo mamy tutaj gwarancje, że motor jest zdrowy i nie był katowany przez amatorów latania bokiem).
:twisted: :twisted:

Tuner 

Doczy: 20 Sie 2009
Skd: Słupsk
Wysany: 2009-11-29, 19:54   

Wygląda na bardzo zadbaną, mody idą w dobrą stronę, życze powodzenia :)

tomeczek 
G Squad Garage

Wysany: 2009-11-29, 22:59   

tylmanek88 napisa/a:
ladniutka jest :) gratuluje wycieraczek na lampach... niezly rarytasik :D
plany bardzo fajnie wygladaja. duzo wiecej pali ałtomacik?? jak to wogole chodzi okiem uzytkownika? :)

w trasy nie latam raczej ale jak raz lecialem to zjadła 11l/100km
w mieszanym na codzien w 15l/100km sie zamykam
a jak mnie zło prowadzi i szatan siedzi na ramieniu to i 22l/100km siorbnie :mg:

okiem użytkownika to kocham moje E30 :wink:

pzdr

[ Dodano: 2009-12-31, 03:14 ]
siema. zabralem sie w wolne dni za auto. wymyslilem sobie pomalowanie zacisków hamulcowych i kilka innych pierdółek. kupilem odpowiednie farbyi sie zaczelo. zaciski dostaly czarny mat. na przednim zrobilem probe- czesc czerwona a czesc czarna ale wyszlo tak jak przypuszczalem - wsiowo, wiec prysnalem calosc na czarno :)

od razu jakoś tak lepiej hamują :lol:

poza tym auto dostało poprawkę przednich migaczy bo był niedopracowane ;-) , polerkę dachu bo drażniły mnie rysy na nim, nowy lakier na przedniej dokladce zderzaka bo tez mnie raziła jedna rysa :-P

auto umyte, nawoJskowane, wypolerowane i ogólnie jakoś tak lepiej od razu :wink:
Ostatnio zmieniony przez tomeczek 2009-11-29, 23:00, w caoci zmieniany 1 raz  

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: