Lukaszu to temat rzeka, dlubanie ety to robota dla kogos kto ma wiele cierpilowsci...a na koncu okazuje sie ze i tak jest za malo mocy, zreszat chyba zawsze bedzie za malo
zalezy w jakim kierunku chcesz pojsc...jesli klasyka to zmiana na m54 srednio wyglada, wtedy albo dlubanie m20, ew. uturbianie - tu mozesz zwrocic sie do Dominika o porady, lub swap czegos. m30b35, m106 itd
albo masz to gdziesz i wkladasz cos plastikowego...
sam wybierz co Ci bardziej pasuje
tak, wiem, że to temat rzeka. Dominik z tego co ostatio z nim rozmawiałem tak naprawdę cały czas jeszcze walczy, nie uważa dzieła za skończone. Także sam nie wiem co lepsze. Mi mocy też jest już mało (140KM), ale póki co zostanę przy superecie, bo nawet nie mam czasu na myślenie o grzebaniu (o umiejętnosciach nie powiem, bo sam i tak bym nie dał rady), ani o wymianie silnika.
Tak jak to już gdzies pisałem fura wymiata. Hubert, jeszcze raz gratulacje za kawał solidnej roboty. Wyciągnąłeś z tej pokraki piękno i oby jak najdłużej Cię cieszyła.
Co do swapa to musisz się zastanowić czy to nie będzie tylko sztuka dla sztuki, bo tak odpicowanym autem to do driftu chyba nie do twarzy Jak ma być klasyka, to włożył bym dolot jak u Sława i wydech jakiś markowy pod etę i to wszystko, bo silnik chyba był najzdrowszy w tym aucie Alternatywa dla klasyka to m30b35...
Aha, kombinował ktoś z troszkę krótszym dyfrem przy ecie?
Tak jak to już gdzies pisałem fura wymiata. Hubert, jeszcze raz gratulacje za kawał solidnej roboty. Wyciągnąłeś z tej pokraki piękno i oby jak najdłużej Cię cieszyła.
Co do swapa to musisz się zastanowić czy to nie będzie tylko sztuka dla sztuki, bo tak odpicowanym autem to do driftu chyba nie do twarzy Jak ma być klasyka, to włożył bym dolot jak u Sława i wydech jakiś markowy pod etę i to wszystko, bo silnik chyba był najzdrowszy w tym aucie Alternatywa dla klasyka to m30b35...
Aha, kombinował ktoś z troszkę krótszym dyfrem przy ecie?
pozdro
wszystko rozumiem w drifftowac napewno nie bede ale chce miec szybka e30
wiec caly czas rozmyslam s50 , m54 lub moze 2.8 , oczywiscie zostawienie ety tez wchodzi w gre tylko to troche za wolne jest
BMW, z etą będzie ciężko mieć naprawdę szybkie auto. Zresztą sam wiesz jaki to silnik. Nie zawalidroga, ale i nie scigant. Nie ten charakter. Chyba, że nagrzebiesz się mocno, ale nie wiem czy to gra warta świeczki. Wybrałbym chyba jeśli chodzi o platik to m54, a jeśli chodzi o starocie to zabawowe m30
Majsu, kamil - nie widzę potrzeby sprawdzania swojej ety, jeśli bym przegrał to tylko ze swojej winy, bo lżejsze auto, które ma 140kucy i 228Nm nie może w idealnych warunkach przegrać z cięższym autem, które ma 130KM i 166Nm Raczej nie widzę możliwości. Chyba, że o czymś nie wiem. A udowadniać ani sobie ani nikomu nic nie muszę Jeśli już to bardziej widziałbym tutaj możliwość objechania przez majsowe auto mojego accorda, który ma 136KM i 175Nm (w serii, tym autem na hamowni nie byłem) - bardziej zbliżone dane, tym bardziej, że Honda jest cięższa, bo waży 1364kg
Ale wynik i tak pozostanie nierozstrzygnięty
_________________ Weteran
Ostatnio zmieniony przez Å�ukasz 2009-11-02, 12:09, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach