Zadatkowałem nowe wozidełko. Nie mam czasu teraz po nie jechać. Uczynię to na początku listopada, wtedy też będzie ogłoszenie wyników Nagroda wysłana zostanie pocztą lub wręczona osobiście na najbliższym zlocie
Teraz czekam na Wasze typy.. Uprzedzam.. jest grubo i tłusto
W temacie GREZSIA wypowiadales sie ze niedlugo dolaczysz do grona posiadaczy E32 tyle ze miala byc dluzsza i "grubsza" wiec stawiam na
E32 750iL
_________________ BMW - Bóg Mnie Wybrał
Było: E34 520iA rok 1989 .........E30 320i rok 1988 .........E36 318is COUPE '92 mit sperre .........żona miała Forda Focusa .........E46 323 rok '98 .........E46 330Xi rok '00 .........E83 X3 3.0 (not powered by LPG) rok '04 .........E46 320D rok '05 .........E46 318i rok '99 .........E46 316i Compact rok '03 .........E46 330xi Touring 2002
Zrobie sobie 30 takich samych quizów z racji tego że mam kilka aut na oku które mi się podobają i kiedyś sobie może któreś kupie jak zgadniecie które to wkleje całe zdjecie
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
W sobotę jadę po odbiór auta. Wtedy będzie szersze foto
Jest long, jest V12, jest rok 93, jest sportzitse i pełna elektryką włączając w to kierę. Z pamięcią wszystkiego. Biała skórka. Jest HIFi SS ze zmieniarką i Professional RDS jak u Sybira, jest suche nivo, działający parktronik przód/tył. Jest atermika szyb, grzane :cenzura: z tyłu, elektrik kanapa, komplet rolet, elektryczne dociąganie bagażnika i nie ma gazu :hihi: No i jest BBS RS w 17" Jest fajnie
Auto wjeżdża do garażu na zimowanie i dostosowanie do moich potrzeb.. MTII, gleba, BH polerka felg i tym podobne. Na grudzień zamówiłem już polerkę i zaprawki.
Tymczasem jedno spy foto co by nie zapeszyć za bardzo W sumie najważniejsza dla mnie rzecz.. Zdrowe serce, bo z reszta dam sobie radę sam
Jest atermika szyb, grzane :cenzura: z tyłu, elektrik kanapa, komplet rolet, elektryczne dociąganie bagażnika
No co ty gadasz
Normalnie az mnie zatkalo
Tylko pogratulowac takiego zakupu i powiem szczerze ze zazdroszcze ci takiego furacza
_________________ BMW - Bóg Mnie Wybrał
Było: E34 520iA rok 1989 .........E30 320i rok 1988 .........E36 318is COUPE '92 mit sperre .........żona miała Forda Focusa .........E46 323 rok '98 .........E46 330Xi rok '00 .........E83 X3 3.0 (not powered by LPG) rok '04 .........E46 320D rok '05 .........E46 318i rok '99 .........E46 316i Compact rok '03 .........E46 330xi Touring 2002
Jest: E91 325ix 2008, E46 320Ci 2000
Ostatnio zmieniony przez lysy174 2009-10-26, 22:46, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
No widziałbym ten silnik w swoim tadku Ale nie.. Auto kupiłem dla siebie i tylko dla siebie Lans i nic więcej Może 5k rocznie nią zrobię, może nie. Ale chciałem mieć i mieć będę. Mam duży garaż gdzie bezpiecznie stać i zimować może. Czego chcieć więcej?
Pietrek napisa³/a:
Elektrik kanapa z tyłu to że co ? w przód tył się przesuwa i regulacja oparcia czy jak ?
Ruchome jest tylko siedzisko i zagłówki. Siedzisko jest podzielone na 3 części.. Lewa strona, tunel środkowy i prawa strona. Każda ze stron reguluje się góra/dół, przód/tył. Miejsce na tunelu jest stałe. Do tego grzanie i elektryczne zagłówki. W sumie nie często spotykana rzecz.
kamil.k napisa³/a:
ale fakt wypas jest
Wczoraj odkryłem jeszcze webasto
Ostatnio zmieniony przez kafarek 2009-10-27, 16:56, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
takie auto w swoim czasie testował sam Niki Lauda - wtedy to był szał..... Nie jechałem, ale przy okazji mam nadzieję dasz posadzić dupę na fotelu pasażera
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach