Tak wiec w koncu odwazylem sie (czytaj znalazlem chwile czasu) wystawic na swiatlo dzienne nowy (choc w sumie juz 2 miesieczny) nabytek...
Niestety skoloniony brutalnymi realiami musialem sie zaglebic coraz bardziej w plastik...wybor padl na e46....jak juz postanowielm ze bedzie to kolejna 3-ka to obyslilem plan aby poszukac czegos z conajmniej podobnym piecem jaki mialem w e36....zdecydowalem sie ostecznie na M54B30 i musze powiedziec ze nbawet przyjemnie to jedzie...
Niestety sesyjka jakas porzadniejsza bedzie w innym terminie (brak czasa )
Wyposazenie : (mam gdzies w ksiazce servisowej wg VIN ale nie chce mi sie szukac )
- klima automatik
- 4 El szyby
- Central z pilotem i komfortem
- Radyjko Bussiness CD
- ASC
- 6 Poduch
- Listwy wykonczeniwe w Alu Look
- Sport kiera
- Xenony
- PDC Tyl
- Kladzione tylne oparcia + rekaw na narty
i to chyba tyle
Planowane mody:
- MT2 / juz siedzi
- Multifunkcja / zalozona kiera ///M3 i MFL podlaczony
- Rolki na lato ; dodam ze juz leza w piwnicy
- Shadow Line
- Porzadne wnetrze
Mala pogladowka...na standardzie i MT II...
To chyba na tyle
_________________ I Drive Like a Devil......I Feel Like a God...I Die Like a Hero
....i znow powrot do m52b28
Zycie jest zbyt krotkie zeby jezdzic Dieslem
Ostatnio zmieniony przez 528_driver 2009-11-30, 17:23, w ca³o¶ci zmieniany 6 razy
KOLEGO jak możesz daj jakieś foto z boku i takie jak jest od przodu tylko bardziej łapiace kontur całego auta, bo chce do mojego e36 bre i bede miał jakiś maly podglad jak czarna bra do czarnego lakieru wyglada. z góry dzięki
Do³±czy³: 12 Maj 2005 Sk±d: TrójkÄ…tTrzechCesarzy
Wys³any: 2009-10-30, 11:06
też szukałem z tym silnikiem, ale nie było nic godnego uwagi
z zewnątrz jak moja - przydałby się M Pakiet
wnętrze faktycznie można by zmienić na coś ładniejszego - zapodaj fotki komory silnika z tą rozpórką AcS.
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Fajne wozidło Kolorek prawidłowy, no i gleba juz zacnie wygląda, mimo tego, że obecne koła ją raczej maskują.
Odpowiednie mody widzę, że masz w planie, więc nie ma co się teraz czepiać serii, no może oprócz tej parszywej BRA, która wg mnie ani nie pasuje, ani nie jest spasowana jakoś estetycznie
parszywej BRA, która wg mnie ani nie pasuje, ani nie jest spasowana jakoś estetycznie
Jakie będzie kółko?
Tak wiec BRA juz wylecialo....a co do rolek....beda Hartge Classic C 8,5x19
[ Dodano: 2009-11-19, 16:02 ]
Doszlo pare gratow....
...a mianowicie :
- Rozporka "pseudo" AC Schnitzer wyleciala
Na jej miejsce jet Ori ///M
- Ringi CCFL
- M Tech II niestety narazie tylko przod
[ Dodano: 2010-02-08, 21:41 ]
...zastoj siue zrobil spowodowany brakiem czasu....a tu sie znow nazbieralo pare zabawek...
ufff bedzie co robic....
a tak sie prezentuje w zimowej scenerii...
[ Dodano: 2010-03-30, 17:00 ]
troche sie pozmienialo,autko juz stoi na letnich bucikach
i wnetrze tezt troche odmienione
no i upragniony Shadow - w czarnym macie
[ Dodano: 2010-08-14, 18:34 ]
Furka zostala sprzedana jak to zwykle u mnie bywa...zrobilem po swojemu i ...sprzedalem :')
w dniu rrozstania :
_________________ I Drive Like a Devil......I Feel Like a God...I Die Like a Hero
....i znow powrot do m52b28
Zycie jest zbyt krotkie zeby jezdzic Dieslem
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach