No i proszę ! Piękny przykład na to że nie trzeba zakładać oklepanego Borbeta, ATS`a czy RS`a w 17 calach żeby było oryginalnie i przy tym zajebiście
P.S. Czy Mahle były w 16 calach 5x120 ?
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
Ostatnio zmieniony przez MAJSU 2009-06-15, 16:54, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
No i proszę ! Piękny przykład na to że nie trzeba zakładać oklepanego Borbeta, ATS`a czy RS`a w 17 calach żeby było oryginalnie i przy tym zajebiście
P.S. Czy Mahle były w 16 calach 5x120 ?
oczywiście że były w 5x120 7/16 ostatnio nawet na allegro wypiaskowane z kapslami za jakieś niecałe 500zł
Auto przechodzi małą ewolucje, stopniowo... teraz jest najlepiej, zazdroszcze kół... Auto inne niz wszystkie, ale żebyscie wiedzieli jaka to igła,w sumie nie moze byc inaczej w dziadkowym 316i
p.s. gdyby to była waska lampa... byłby mój No.1
[ Dodano: 2009-06-20, 11:51 ]
kurde ale słabe te foty sa... ehh nie chce mi sie drugi raz zgrywac... pozdrooo
Naoglądałem się już dużo dobrych i różnych aut. Twój kwadrat jest dokładnie taki jak ma być zaawansowany technicznie i zwykłej czystej skorupie. Właśnie takie lubię. Na moje jeszcze bym nad hamulcami pomyślał. Ale to wszystko co już jest zrobione tylko na pochwały zasługuje i takie właśnie masz ode mnie
No MACIEJA :cenzura: jest konkretny-uwielbiam sound motoru no i jak gewinde jest skręcony ku ziemii
Jedyne co bym tylko już zmienił/dodał to jakieś fotele półsportowe a tak jako całość jak najbardziej do przyjęcia
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystajÄ…co, zaskakujÄ…co i ze smaczkiem!!!
Ostatnio zmieniony przez Jacek E30 2009-10-20, 17:58, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Spoko foty, ale to z zeszłego roku, a ciekawe co na ten rok przygotowałeś dla niej??
Zima długa była więc pewnie sporo nad nią popracowałeś żeby wyglądała i jeździła jeszcze lepiej
Moje zdanie znasz... Wpadaj kiedy to przegonimy pająki z cylindrów pozdrooo
_________________ 80' rulezz
emeryt style
loco Poszukaj zanim napiszesz !!! Styl Życia Gnoja
Do³±czy³: 17 Lut 2010 Sk±d: Kluczbork
Wys³any: 2010-03-17, 23:47
Tak jak mattim pisał, auto inne niz wszystkie.Jedyne co mi sie niepodoba to ta końcówka wydechu, a tak reszta to miód malina Bardzo podobaja mi sie foty, ostatnio jakas moda na fotki przy wagonach
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach