Widzisz �ukasz, zawsze nazywałem je sport fikoły i przez to sportsize piszę oddzielnie
Wydech to niby cały oryginalny był, więc wydawało mi się, że 1300 można dać. No ale prawie 1800 to już ładnie ktoś przykosił. Niby barany i X rura... Ciekaw jestem przyrostu mocy po tej operacji
_________________ Części do BMW:
mobile:
507-959-200
Cena jakoś strasznie nie jest wygórowana tym bardziej ze jest to cały kompletny wydech, a to już rarytas bo ciężko wogóle coś takiego teraz dostać a co będzie w przyszłości wiadomo.
Cena jakoś strasznie nie jest wygórowana tym bardziej ze jest to cały kompletny wydech, a to już rarytas bo ciężko wogóle coś takiego teraz dostać a co będzie w przyszłości wiadomo.
czytać czytać czytać.
Jedyne co tam było to tylko barany ory hartge i końcówka wydechu (bynajmniej tak mówią..gwiazdy )
Chmielu, a Ty skÄ…d wiesz czego ja szukam
_________________ Wszystko do e30 504-413-297
Ostatnio zmieniony przez bono20002 2009-09-18, 08:18, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Jedyne co tam było to tylko barany ory hartge i końcówka wydechu (bynajmniej tak mówią..gwiazdy )
Chmielu, a Ty skÄ…d wiesz czego ja szukam
Oj to gwiazdy Ci dziÅ› nie sprzyjajÄ…
Zobacz na trzecie zdjęcie: (tam też jest blaszka z logo firmy)
Byłem u tego Pana w Legionowie i widziałem cały wydech. Był w niezłym stanie, fakt końcowy mistrzem świata nie jest ale był do polatania. Chciał za niego wtedy dwa kloce co uważałem za cenę dosyć dużą na Polskie realia. Każdy element tego wydechu był oznaczony logo firmy. X rura za którą MG Motorsport chce 600-700zł również...
Ja chciałem kupić to do 1300 no ale jak widać cena poszła wyżej.
Udało mi się w Legionowie kupić chłodnicę i jestem zadowolony
A co do tego, że niby wiem czego szukasz to sam mi smsa napisałeś, że szukasz ety na wąskiej i chcesz mi mojego oliwkowego etka zabrać
No albo oszukiwałeś tylko
Schował się za tą zieloną budą, tak że tylko Pfeba mu wystaje
Nie ważne i tak poszukuję czegoś innego ale dzięki wielkie za komentarze odnośnie wydechu. Wiadomo kwestia biustu jeden woli jakąś blaszkę a drugi customik.
Ja szukam czegoś co będzie dawało moc i moment. To czy będzie Hartge czy jakiś własny projekt jakoś ważne nie jest
Nie chce wchodzić w niczyje upodobania bo każdy ma jakiegoś swojego faworyta
_________________ Części do BMW:
mobile:
507-959-200
A co do tego, że niby wiem czego szukasz to sam mi smsa napisałeś, że szukasz ety na wąskiej i chcesz mi mojego oliwkowego etka zabrać
No albo oszukiwałeś tylko
oszzz Ty
po co Ci tyle e30tek , sprzedaj mi tÄ… jednÄ… jedynÄ…, ja nie mam nic, ty masz dwie albo i wiecej
Nie zrobi Ci róznicy, bedziesz mógł odwiedzać co weekend
_________________ Wszystko do e30 504-413-297
Ostatnio zmieniony przez bono20002 2009-09-21, 08:03, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach