daj fotki wnetrza bo widze ze masz jasne - choruje na takie i jest przepieknie tak jak u miro!
co do wydechu mi sie zawsze dtm podobal,a ernst jest rewelka,pamietam ja korzuch mial w kebabie i pieknie chodzil ernst! swietny dzwiek!!
powiem Ci ze u mnie jest cicho, mam srodkowe tlumiki, tak chcialem bo chyba nie trzeba tlumaczyc ze na dluzsza mete buczace auto jest uciazliwe (tzn nie wiem jak na wyzszych obrotach najlepiej byloby sprawdzic jakby ktos jechal a ja bym sluchal ale auto smiga dopiero jeden dzien...)
Nie wiem na ile brzmienie tlumika zmienilo sie po zmianie koncowek.
Jedna rzecza ktora musze jeszcze zrobic jest wnetrze, tzn obszyc na nowo - zostane wlasnie przy jasnej skorze a fotki wnetrza wrzuce po majowce.
Grucha Jr napisał/a:
PS Z taką rejestracją powinieneś brać opłaty od jednej partii za reklamę...
obym tylko pomidorem albo jajkiem nie dostal za te blachy
moj wyjazd na majowke byl wrecz {biiiiip} godzina 5:30 odpalam maszyne i nic po chwili zabawy odpalila, jazda... i przed brama wjazdowa na zlot nie odpalila i lipa wjazd na zlot na lince masakra na szczescie udalo sie ja uruchomic na zlocie.. pompa paliwa mi sie zaczela zawieszac akurat w dniu zlotu wkurw na maxa
moj wyjazd na majowke byl wrecz {biiiiip} godzina 5:30 odpalam maszyne i nic po chwili zabawy odpalila, jazda... i przed brama wjazdowa na zlot nie odpalila i lipa wjazd na zlot na lince masakra na szczescie udalo sie ja uruchomic na zlocie.. pompa paliwa mi sie zaczela zawieszac akurat w dniu zlotu wkurw na maxa
I co z tego i tak jest zajebista Widziałem cię jak już opuszczałeś zlot. Co za kolor masz tych skór ? Bo to nie jest beż tylko ciutkę ciemniejszy kolor...
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
To co mnie bawi do dzisiaj to to ze za powrot do tematu E30 (po tym jak sprzedalem swoja pierwsza E30) wzialem sie od "du.py strony" tzn nie mialem jeszcze E30 a kupilem mtech2, majac go wiedzialem ze jest sens dalej dzialac, nastepnie kupilem caly srodek w bezowej skorze sportsitze a w 3 kolejnosci kupilem E30 troche nielogiczna kolej zakupow prawda takze E30 u mnie to nie przypadek mial byc mtech 2 , coupe i kubelki doprowadzenie do tego stanu zajelo 1 rok w tym czasie auto nie bylo jezdzone, stala i byla dopieszczana, zbieranie rarytasow gratow itd.
kupilem sprezyny nizsze na tyl - beda w srode na tych seryjnych jest lipa
zrobilem dzisiaj sesje ze smiglami , niestety niektore troche zamazalo
wnetrze - uwazam ze fotki nie oddaja autentycznego koloru wnetrza, wnetrze bedzie ponownie obszyte skora jeszcze tylko nie wiem czy na nastepny sezon
Piekne auto. A wnetrze jest boskie tylko gdzie jasna wykładzina
no to teraz dales mi do myslenia.. chcialem kupic czarne dywaniki a teraz sie zastanawiam nad tymi jasnymi...
auto zostanie lada chwila ponownie doinwestowane tzn. wymiana wszystkich sworzni, stabilizatorow, tuleji, drazkow, blotnik tylni prawy do pomalowania bo ma wgniotke ktora lezy mi na sercu i chyba profilaktycznie kaze wyczyscic i zrobic drugi blotnik mimo ze nie rdzewieje ale chyba odswiezenie mu nie zaszkodzi, wnetrze raczej na nastepny sezon no chyba ze mi cos odbije i ja wystawie na sprzedaz
Fajne fotki dobry plener a o E30 już nawet nie wspomnę
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
odpowiem inaczej - na tych fotkach bylem w aucie... moja kobieta robila fotki
slawo napisał/a:
super miejsce na foto, gdzie to jest?
pzdr
slawo jak wjezdzasz na lotnisko od ulicy lotniczej to po prawej stronie dostrzezesz rozbierany budynek gdzie na calej dlugosci uliczki wzdloz budynku jest kaluza
Wracalem z lotniska na ktorym zrobilem krotkie filmiki do clipu video i przejezdzajac zachamowalem widzac to miejsce - tzw. zajawka na fotki sie wlaczyla:D
Pozdrawiam