Kwito skusisz sie, aut będzie bardzo dużo, zapraszam nawet e30stki z czech (kilka ma niby zjechać ) Zarezerwuje Ci miejsce obok mojej na placyku A czy jest często cackana, co wikend można powiedzieć
bo chyba nie jestem w temacie wogole to o jakim zlocie mowa? bo widze ze w okolicach moich cos...?
Kwito skusisz sie, aut będzie bardzo dużo, zapraszam nawet e30stki z czech (kilka ma niby zjechać ) Zarezerwuje Ci miejsce obok mojej na placyku A czy jest często cackana, co wikend można powiedzieć
bo chyba nie jestem w temacie wogole to o jakim zlocie mowa? bo widze ze w okolicach moich cos...?
===KOZA=== Poszukaj zanim napiszesz !!! Troska-ToMojaWąska
Do³±czy³: 06 Cze 2009 Sk±d: Piotrków Trybunalski
Wys³any: 2009-07-27, 23:37
BARABUS napisa³/a:
powiem krótko i na temat.... przezajebiaszcza
ja tu widzę tylko RSka, najlepiej w 16" na lekkim balonie i nic więcej
przepiękna fura
Dzięki Kolega w jakimś procencie jest to też twoja zasługa fajnie że się ludziom podoba
to mnie napędza
co do RS zobaczę ... bo mam inne plany;)
... ale kto wie
[ Dodano: 2009-07-27, 23:42 ]
mattim_bmw napisa³/a:
Prawdziwe e30....
"Emeryt Style" x0D omfg
[ Dodano: 2009-07-28, 00:00 ]
killme napisa³/a:
KwitoE30 napisa³/a:
killme napisa³/a:
Jest rewelacyjnie!!! ale nie perfekcyjnie. Nie odpowiadają mi felgi, kliny przy szybie przedniej i tylnej do wymiany, fabryczne lampy mogły zostać (starteki nic nie wniosły), koniecznie zdemontuj końcówkę rury wydechowej (kojarzy mi się z tanim tuningiem), zdaje się że radio również nie jest oryginalne i ten spojler do zdjęcia (czy on nie jest z jakiegoś rekina?)
Takiego koloru na E30 to chyba jeszcze nie widziałem. Ja bym zachował ją w 100%-ach oryginalną. Dodać jej oryginalne BBS,podnieść zawias,dać wyposażenie z epoki (trójkąt, apteczka, gaśnica) i pokazywać ludziom niech się ślinią!
Jednak nadmienę, że w takim stanie E30-tek po PL jeździ naprawdę mało. Podsumowując masz być z czego zadowolony
Co do klinów wokół szyb to nie powinieneś mieć problemów z ich kupnem w ASO w Łdz. Najlepiej jest rozmawiać z Panem Dariuszem Wiktorskim (Pan w średnim wieku), bo pozostałe młode "żółtodzioby" nie wiedzą chyba nawet jak wyglada E36.
Spróbuj zamówić po tych numerach:
51311884409 - listwa ozdobna górna (tył)
51311884410 - listwa ozdobna dolna (tył)
51311884402 - listwa ozdobna (przód)
51311884408 - narożnik (tył) [trzeba zamówić x2 oczywiście]
51311884401 - element płaski (przód)
Są to nr klinów i elementów "chromowanych"
_________________ 100% zgodności z VIN - dla mnie to duma, dla większości nieosiągalne
Ostatnio zmieniony przez killme 2009-07-28, 19:03, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Wys³any: 2009-07-28, 21:50
Bandit napisa³/a:
koniecznie zdemontuj końcówkę rury wydechowej (kojarzy mi się z tanim tuningiem)
wiem jest brzydka, ale ma już kilka grubych lat za sobą ale jest orginalna!!
Bandit napisa³/a:
ten spojler do zdjęcia (czy on nie jest z jakiegoś rekina?)
co do spoilera nie masz racji jest to zender do e - 30 a nie do e - 21 j/w pisałem jest to lotka która była wzorowana na Alpine.Był to czas kiedy z sobą bardzo konkurowali mi lotka odpowiada kwestia gustu
Bandit napisa³/a:
Co do klinów wokół szyb to nie powinieneś mieć problemów z ich kupnem w ASO w Łdz. Najlepiej jest rozmawiać z Panem Dariuszem Wiktorskim (Pan w średnim wieku), bo pozostałe młode "żółtodzioby" nie wiedzą chyba nawet jak wyglada E36.
Jeszcze prosiłbym Ciebie o podanie tel do tego ASO gdzie(wiem że jest kilka ASo w Eudezet..jak się nie mylę) będę mógł się z tym Panem Dariuszem Wiktorskim umówić a napewno to uczynie.
Bandit napisa³/a:
Jeżeli to są numery tych rzeczy... to przyjadę osobiście i stawiam Dużego Chmielowego
[ Dodano: 2009-07-28, 21:57 ]
Bandit napisa³/a:
fabryczne lampy mogły zostać (starteki nic nie wniosły)
Kwestia Gustu
Bandit napisa³/a:
Ja bym zachował ją w 100%-ach oryginalną. Dodać jej oryginalne BBS,podnieść zawias,dać wyposażenie z epoki (trójkąt, apteczka, gaśnica) i pokazywać ludziom niech się ślinią!
Wszystko co w niej, będzie w orginale no może kilka spraw ulegnie delikatnym zmianą
staram się wszystko kolekcjonować ale nie wszytsko naraz
Bandit napisa³/a:
Jednak nadmienę, że w takim stanie E30-tek po PL jeździ naprawdę mało. Podsumowując masz być z czego zadowolony
Zgadza się jestem Dumny i dalej będę bo wiem jaka to jest Żadkość
[ Dodano: 2009-07-28, 22:01 ]
killme napisa³/a:
Niewiem czemu tam napisałem Kwito ale też zapraszam ale najbardziej Ciebie ===KOZA=== chce zobaczyć ją na żywca no i sesja przy okazji
Zobaczę mamy trochę czasu ale chciałbym:) he Fotunie dały by rady
Tak zapytam ile to Km do Was ??
[ Dodano: 2009-07-28, 22:05 ]
pabloe46 napisa³/a:
Piekna sztuka pozdrawiam
Pozdro
_________________ Wielu mówi...jesteś Szalony!!!
.. ja myślę że jestem spełniony>0)
Jeszcze prosiłbym Ciebie o podanie tel do tego ASO gdzie(wiem że jest kilka ASo w Eudezet..jak się nie mylę) będę mógł się z tym Panem Dariuszem Wiktorskim umówić a napewno to uczynie.
W Łdz jest tylko jeden Dealer BMW. Nr też jest jeden do działu części. To z kim będziesz rozmawiać zależy od przypadku kto po drugiej stronie podniesie słuchawkę, ale zawsze można poprosić o rozmowę z P. Darkiem. Proszę oto nr do ASO w Łodzi 42 655 98 47
===KOZA=== napisa³/a:
Bandit napisa³/a:
Jeżeli to są numery tych rzeczy... to przyjadę osobiście i stawiam Dużego Chmielowego
Te nr spisałem z faktury jaką otrzymałem po kupnie klinów. Ja kupowałem w grudniu też do wąskiej coupe. Jak już będziesz rozmawiał i zamawiał to niech pracownik potwierdzi mój opis części.
Mnie wymiana zajęła kilka bitych godzin. Robiłem to powolutku, z wyczuciem a i tak zarysowałem lakier w dwóch miejscach - trzeba BARDZO uważać. Jak już będziesz gotowy do wymiany i będziesz chciał to napiszę Ci w jaki sposób to zrobić.
Może się wydawać, że wymiana listew/klinów nie poprawi drastycznie wyglądu auta. Ja jednak mam takie właśnie zdanie. Byłem mocno zaskoczony jak samochód genialnie wygląda po tej zmianie. W zasadzie to do tej pory tak reaguję jak widzę to autko. Nie zdążyłem się jeszcze przyzwyczaić
Pzdr
_________________ 100% zgodności z VIN - dla mnie to duma, dla większości nieosiągalne
Wys³any: 2009-07-29, 21:26
Bandit napisa³/a:
W Łdz jest tylko jeden Dealer BMW. Nr też jest jeden do działu części. To z kim będziesz rozmawiać zależy od przypadku kto po drugiej stronie podniesie słuchawkę, ale zawsze można poprosić o rozmowę z P. Darkiem. Proszę oto nr do ASO w Łodzi 42 655 98 47
Masz już Piwko dzięki za numer
Bandit napisa³/a:
Mnie wymiana zajęła kilka bitych godzin. Robiłem to powolutku, z wyczuciem a i tak zarysowałem lakier w dwóch miejscach - trzeba BARDZO uważać. Jak już będziesz gotowy do wymiany i będziesz chciał to napiszę Ci w jaki sposób to zrobić.
Będzie zrobione to dokładnie i jak kupie to zgadamy się na PW Pozdro Eudezet
Bandit napisa³/a:
Może się wydawać, że wymiana listew/klinów nie poprawi drastycznie wyglądu auta. Ja jednak mam takie właśnie zdanie. Byłem mocno zaskoczony jak samochód genialnie wygląda po tej zmianie. W zasadzie to do tej pory tak reaguję jak widzę to autko. Nie zdążyłem się jeszcze przyzwyczaić
Jestem detalistą więc dla mnie będzie Bajka dla Oka Jeszcze raz Dzięki Wielkie
[ Dodano: 2009-07-29, 21:29 ]
killme napisa³/a:
===KOZA===, według tej mapy http://mapa.szukacz.pl/ jest ok 170 km ale lepiej sprawdzić na nawigacji ile pokaże!
Dobra sprawdzę myślę że się wybiorę mamy trochę czasu więc zgadamy się
===KOZA=== napisa³/a:
Bandit napisa³/a:
Te nr spisałem z faktury jaką otrzymałem po kupnie klinów. Ja kupowałem w grudniu też do wąskiej coupe. Jak już będziesz rozmawiał i zamawiał to niech pracownik potwierdzi mój opis części.
Pzdr
bitych godzin to malo powiedziane
z opowiesci slyszalem ze zajelo ci to wieki
Wys³any: 2009-08-08, 15:58
Wróciłem z Urlopu i mój Magik od blachary stwierdził...że!
niestety moja dokładka alpiny jest do wcześniejszego pasa przedniego(Krótki)(82-85) i nie da się spasować a już jest pomalowany w kolor nadwozia ... Nie wiem co robić ?może ktoś ma pomysł ?!
nie wiem czy jest sens zmienić sam dolny pas i czy w ogóle będzie pasował ten wcześniejszy na moją budę ... jak nie urok to sraczka
_________________ BMW (E30) & MOTORSPORT
M50 stroker 3,0L power N/A...
Waska & ...
Wys³any: 2009-09-01, 01:07
No to już jestem po zabiegu Ja jak i Autko chyba już mamy się dobrze ;D
Auto odebrałem w zeszłą sobotę, pierwszy widok 2 minuty później ... i tak zostało
Po prostu poczułem się jak bym był dzieciakiem cieszącym się z nowej zabawki(choć jest faktycznie droga, a ja starszy i nie dzieciak- się Cieszyłem Bardzo ).Mój lakiernik do mnie, że za miesiąc wrócę...urwę albo coś innego się stanie.!Jest za nisko i niepraktycznie z tym spoilerem!Ale ale Ładnie Wygląda...więc tak myślę O Bosch Wręczyłem należność, podziękowałem za super robotę, dodałem 4 piwka i go na pierwszą jazdę.
Mija już tydzień, i stwierdzam że muszę autko usztywnić
Choć nie przytarłem jeszcze i jest nisko z przodu, to wolę dmuchać na zimne i zimową porą trzeba będzie kupić To i Owo
... co do autka, to mam konieczny nie dosyt dobrej felgi.
ale mam już małą alternatywę, tylko muszę pomyszkować tu i tam zobaczymy jak i co Bozia da
Choć napotkałem kilka ciężkich momentów z tą lotką... to śle gorące podziękowania dla " Kolegów z Forum " oczywiście za pomocną dłoń, myślę że znajdzie się taki moment w którym się odwdzięczę. !!
Teraz kilka foto... z mojej dotychczasowej pracy.
Tak było jeszcze do niedawna.
a tak jest teraz
a teraz kilka na Czarno - Biało
no i Sefia
teraz jestem już happy lecz trzeba działać dalej
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach