heheh - niewykluczone, że coś cennego ma jeszcze pod tapicerką... moze jest wart zainteresowania
Anonymous Go¶æ
Wys³any: 2005-02-16, 09:22
Widać, ze zabawa była przednia, w stylu hard ... core : )))
Choć poczatkowo samochód sprawiał wrażenie ostro zapaskudzonego przez wędrowne ptaki ... może dlatego, ze monitor mam ustawiony na tryb mega shine ...
może dlatego, ze monitor mam ustawiony na tryb mega shine ...
albo potwierdza się twój opis w obrazku "Bimber przyczyna ślepoty... " a merol jest pierwsza klasa widze że ma full klimatronik chyba z 10-cio strefowy
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
nie zebym był wredny ale z mercedesami tak trzeba
Kałasznikow i jazda :D:D:D
_________________ Airbrush Studio
�ukasz �ukasik
ul. Witosa 18
76-251 Kobylnica k/Słupska
tel. 693 98 13 60
# lakiernictwo artystyczne (airbrushing)
# polerowanie, chromowanie etc...
# przeróbki mechaniczne (kolektory, wydech, dolot, inne...)
# przygotowanie aut do sportu: drift, street, 1/4mili, offroad w kategorii przeprawowow-turystycznej oraz sprawnościowej w klasie turystycznej i wyczynowej (doświadczenie poparte osiągnięciami w obu klasach)
# car-audio - pełna oferta na usługi montażowe i inne - przygotowanie aut do zawodów zgodnie z przepisami Emma i PASCA
Buduje FatRabita czyli Golf MK2: silnik po drobnym tuningu i remoncie dostał nowy dolot, pełen wydech przelotowy, zawieszenie Monroe + SPAX -60/60, felgi Rondell 225/16",wnętrze przygotowywane jest pod Mistrzostwa Polski CAR AUDIO i wiele innych - w ciągłej przebudowie... - zamienie na E30 325i
Anonymous Go¶æ
Wys³any: 2005-02-16, 14:35
cinek_sw !
normalnie rozszyfrowałeś mnie i moje skłonności pijackie, nawet zaszyty esperal i matka płaczaca w kącie nie są w stanie oderwać mnie od flaszki (zwłaszcza jesli to flaszka z bimbrem pędzonym gdzieś w stodole) 8)
, nawet zaszyty esperal i matka płaczaca w kącie nie są w stanie oderwać mnie od flaszki (zwłaszcza jesli to flaszka z bimbrem pędzonym gdzieś w stodole) 8)
no to mi się podoba SWÓJ CH�OP!!!!! 8) 8)
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
ciekawe czy ktoś dostał w kolano albo w pache hehe......dobry sajgon musiał byc w środku.
_________________ Przyjazne w prowadzeniu.........................BMW
Os_ [Usuniêty]
Wys³any: 2005-02-18, 00:21
center napisa³/a:
a mnie sie podoba G i to bardzo...
szczegolnie robiony przez AMG, kto ostatnio ogladal top gear wie o czym mowie
podswietlane progi i te bajerki...
W serii już ma podśiwetlane, przynajmnie 400 CDI.
Generalnie jak ktoś kupi tą G może zrobić niezły interes. To jest na ramie, a rama chyba nie podziórawiona, Wrzuca jaką starą budę i ma G 2005
mira_croft [Usuniêty]
Wys³any: 2005-02-18, 13:46
hehhe..a mi sie podoba!!!!...tym np mogłabym wjezdzac wszystkim autom w dupe ..bez strat!!!!!...fajoski
Mirus
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach