Wys³any: 2009-07-16, 22:43 [E30] august 318 cabrio
witam. oto moje pierwsze bmw od tego auta zaczela sie moje przygoda z tylnym napedem i niebiesko bialym smigielkiem na masce aktualnie ma 4 beemki ale moim oczkiem jest cabrio. powoli sobie przy niej dlubie i tworze moja wizje. tak wygladala zaraz po zakupie
slowa krytyki mile widziane. nie obrazae sie
w wolnych chwilach bede wrzucal fotki co dzialo sie przez prawie 3 lata
Ostatnio zmieniony przez center 2009-07-31, 16:33, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
ladny egzemplarz ale widze 2 opcje
1. przy obecnym zawieszeniu zakladasz stalowki oryginalne z oryginalnymi kolpakami i masz ladny okaz oryginalnej E30
2. gleba (+ewentualnie fele 17'' - tak tak ja w e30 nie widze innych kolek jak 17'' )
auto z tego co dowiedzialem sie wraz z pomoca kolegow z bmw klub łódź kiedys bylo granatowe. ja myslalem ze bylo wisniowe a to dlatego ze drzwi , maska i pas przedni przeswituja po odpryskach na ten wlasnie kolor.. najprawdopodobniej auto nie bylo bite bo wszystko jest proste. auto do malowania na zołto ( e36 m3 ) bylo rozebrane do ostatniej śrubki w niemieckim serwisie . moim zdaniem auto bylo po kradziezy ale chyba sie nie dojdzie
pojawily sie czarne zegary oryginalne galka zmiany biegow tez oryginalna i chyba najwazniejsze windshot rowniez oryginalny
na kolejny ogien poszly lampy i kierunki
i nadszedl czas na glebe przy okazji boczne kierunki pomalowalem na czarno
i nowy silnik
zawias jest zdecydowanie za niski.. miska obciera o wszystko a do domu nie moge normalnie wjechac...takze pojdzie w gore.niestety ..
albo alpinki na wyzszym profilu opony wjada
spróbuj je przyciemnić, zaklej pionową część odbłyśnika taśmą, a dół i góre odblasku zmatuj, i pomaluj czarnym matem. Na bmw-e30.pl jest opis ze zdjęciami jak to zrobić
spróbuj je przyciemnić, zaklej pionową część odbłyśnika taśmą, a dół i góre odblasku zmatuj, i pomaluj czarnym matem. Na bmw-e30.pl jest opis ze zdjęciami jak to zrobić
dzieki! a masz linka do tej strony bo nie moge odszukac na stronie?
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach