Czy przyzwyczaiłeś się już, że jak jedziesz wszyscy się za Tobą oglądają
Prawda jest taka ,że oglądali się za moją byłą e30-niebieską wyścigówką :)Za 8 mało kto się ogląda,a nawet mylą ją z Fordem Probe II , bo taki czarny też jeździ u mnie po mieście
[ Dodano: 2009-03-02, 18:06 ]
slawo napisał/a:
Sosen napisał/a:
Pięknie wygląda, a ja zapytam z innej beczki. To to takie zielone to też Twoje?
Pozdro
Sosen
oczywiscie Lukaszu ze to statek firmowy Krzysia...amerykanskie F150 4.2 V6!!! na felach podobnych do mk motorsport!!
A tak się jakoś przyplątał i został
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
Sprężyny wymienione,felgi przymierzone.Wiem ,że radziliście ze srebrnym środkiem,ale tak mi się bardziej podoba.Niestety z tyłu ranty nadkoli do zagięcia,bo opona ociera
Gleba sliczna...a kola ..chyba nie trzeba tego komentowac
_________________ I Drive Like a Devil......I Feel Like a God...I Die Like a Hero
....i znow powrot do m52b28
Zycie jest zbyt krotkie zeby jezdzic Dieslem
jest dobrze mam nadzieje ze na jakims zlocie bede mial okazje obadac na zywo
Chyba nie tak szybko,muszę się uporać z wyciekiem z układu wspomagania,wymienić układ wydechowy i poprawić wnętrze.W tym sezonie raczej nigdzie nie pojadę
Widziałem Ci wczoraj w Gdyni, na Skwerze Kościuszki... Tzn. auto zaparkowane widziałem. I powiem Wam, że Chris powinien zostać okrzyknięty najgorszym fotografem świata!! Auto na zdjęciach wygląda... "nieźle". Na żywo - KOSMICZNIE. Obchodziłem kilkunastokrotnie jak jakiś smarkacz, zaglądając za szybkę, przyklękając przy kołach, wzdychając i pojękując z podziwem. Naprawdę piękne auto! Gratuluję.
Pokazałem fotky przyszłemu teściowi... Wpadł w ciężki szok i zaniemówił. Dobrze, że nie widział jej na żywo. Generalnie jestem dumny z Brata oraz jego cruisera.
wkładasz oryginał? czy planujesz cos innego, w zeszłym tygodniu robiłem wydech do 850 i zawiodłem się na serii dzwięk nie ma emocji na samych kolektorach chodzi za głośno ale wtedy ma przyjemnie przeraźliwa agresje, dałem mu kolektory fabryczne potem wszytko z kwasu xpipe i 2 koncowe nie za duże i jest jak dla mnie za cicho, to strasznie cicha jednosta;)