a gdzie tam zaraz beznadziejne jakbym je miał 9 calowe to by każdy inaczej gadał....bo parapet mają niezły ogólnie dzięki za opinie myśle ze następne foty będą juz po grubszych zmianach
super fajnie, ale zastanowiłbym się nad zmianą kierunków na cleary...
albo przynajmniej zrób VT z tego, bo to jedyne co mnie zastanawia jakby wyglądało inaczej..
tak poza tym
ja tez zmienilem nerke czarna na chromowana i jestem zadowolony, wg mnie przy tak wiekowym aucie wyglada to lepiej.
podoba mi sie kolor Twojej E30, waska lampa w pieknym stanie gratuluje.
zdania są mocno podzielone czy do BH chrom lub czarna nera. ja bym zostawił czarna i zmienił te rażące kierunki, zadne cleary tylko i wyłacznie jak powiedział pietrek dymione hella
Śliczna jest, super auto i do tego nie do zajeżdżenia M10. Ja bym sugerował powrót do chromowanej nerki, no i te felgi .... A jak wygląda środek? Tak jak w pierwszym Twoim poście czy jakieś mody przeszło?
Zastanawia mnie czemu tylko dwie strony pochlebnych komentarzy nt. tej E30
_________________ 100% zgodności z VIN - dla mnie to duma, dla większości nieosiągalne
===KOZA=== Poszukaj zanim napiszesz !!! Troska-ToMojaWąska
Wysłany: 2009-07-29, 22:12
Dla mnie Bommba ...
Killme to jest to co mi się podoba Dużo pracy i serca włożone
Trzymaj my to wszyscy
_________________ Wielu mówi...jesteś Szalony!!!
.. ja myślę że jestem spełniony>0)