daniel nie wiem gdzie Ty widzisz ta beemka bo mnie sie tez nic nie odpala
Jak byłem na forum ok 7-8 rano to fotki się odpalały.Autko jest ogolnie zadbane, jest koloru czerwonego. Kierownica M-power, troszkę nie bardzo blacha zamiast wykładziny od strony kierowcy, ładny silniczek(6 garków). Tyle co pamiętam na szybkiego
Furka wypasik kołpaki do kosza i zostawic czarne felgi.
ile dales za sprezyny bo u mnie tez siedzi moze nie tak ale chce podniesc a i czy myslales o rozciaganiu ?
_________________ 525 e34 touring - ślicznota jakich mało
ja bym jeszcze ten wydech wyzucill umnie tez tak :cenzura: siedzi ale narazie sie bujam pozdor fajna beciaaa mogla by miec inny kolorek bo ten czerwony jak dlamnie do bmk nie zabardzo pasii pozdroo
_________________ sprzedam czesci do e30
gg 4521730
tel 607254606
duchPW [Usunięty]
Wysłany: 2005-02-08, 22:57
wydech rzecz gustu, bo ja osobiście na ten przykład jestem zwolennikiem seryjnych wydechów - nie przepadam za końcówkami a'la chrom dokręcanymi na śrubkę.
.... czy ona jest tak mocno obniżana, czy po prostu klapła?
poza tym - spoko wozik - nie jestem największym miłośnikiem czerwonych autek (to sie narażę teraz), ale ta ładny ma lakier..... no i oznaczenia klubowe są na właściwym miejscu 8)
- a kołpaki faktycznie do bani - lepsze będą czarne felgi - powaga, a na lato jakieś 16'' alu