Witam chcialbym przedstawic wam moje BMW E30 320i coupe:
jest to bawarka z 88r o kolorze diamand schwarz metalik na orginalnych felgach alpina pomalowanych na biało. Ogólnie nie jest super wyposazony bo ma tylko szyberdach i komputer. Jest bez bajerow ale dla mnie liczy sie jego dusza ma torche rzeczy do zrobienia na obecna chwile z przodu zawieszenie i troche z blacha trzeba porobic ale tak ogolnie to jest ok. narazie wsadzielm tam fajne audio no i staram sie dbac o niego a w planach mam tylko zrobienie go na germana
_________________ BMW to samochod z dusza i pasja kazdego z nas!
Ostatnio zmieniony przez Long 2009-04-13, 11:45, w caoci zmieniany 4 razy
Szkoda że masz założone zderzaki z szerokiej lampy Troche to psuje urok auta
Zdjąłbym pokrowiec z kierownicy, nie po to masz skórzaną Tak samo z pokrowcami foteli
słuchaj a jakie zderzaki miałbym załozyc i czy np szeroka lampa by pasowała do niej bo ja chcialbym załozyc szerokie zderzaki albo podsun mi cos co mogłbym z nia zrobic bo ten styłu nie jest orginalny bo poszedl sie pasc jak kolega ktory mi ja sprzedal walnal kufrem w znak. Takze ja sie nie orientuje jak to powinno byc bo taka ja kupilem natomisat wolał bym jej załozyc szerszy zderzak chodz wiem ze na waskim wygladaja pieknie jak sa w chromie
a pokrowca na kirownicy juz dawno nie ma a fotele maja koszulki bo nie sa skorzane heheh i troche przetarte
Ostatnio zmieniony przez Long 2009-04-13, 19:11, w caoci zmieniany 2 razy
nic nie trza sprawdzac bo to jest skladak wiem o tymbo w dowodziema wbite 96R wiedzialem o tym ale i tak ja chcialem bo ja nie lubie isc na latwizne ja chce poprostu zrobic z tym autem ale powiedzcie mi czy da sie załozyc szeroką lampe do tego auta
słuchaj 88r to jets prawdziwy rok bo z czasów roku 96 jak sprowadzali ludzie auta to sprowadzali je osobno bude i silnik zresztą zapewne wiesz wiesz i samochód jako tako jest z 88r przynajmniej tak mi poprzedni właściciel powiedział a został u nas złożony w kraju w 96r i dlatego a szeroką lampe chce bo chcialbym zalozyc szersze zderzaki m technik i felge gdzies 15 i jescze trosze na glebe hehehe
ale z innej beczki narazie jestem uziemiony z autem bo mialem pewien przy padek w piatek i uszkodzilem zawias z przodu ((((
no maly meksyk jest w samochodzie. a jak masz waska lampe to rob ja w kierunku waskiej wsadz chromy w zderzak i zrob kulta skrecane RSy, gleba maksymalnie na dol, blacharke zrob na picus glancus i bedzie jeszcze lepszy efekt niz jak mialbys "poszerzac" jej lampy
powodzenia w pracach upiekszajacych
_________________ Życie bez wymarzonego samochodu wydaje sie trudniejsze...
słuchaj 88r to jets prawdziwy rok bo z czasów roku 96 jak sprowadzali ludzie auta to sprowadzali je osobno bude i silnik zresztą zapewne wiesz wiesz i samochód jako tako jest z 88r przynajmniej tak mi poprzedni właściciel powiedział a został u nas złożony w kraju w 96r i dlatego a szeroką lampe chce bo chcialbym zalozyc szersze zderzaki m technik i felge gdzies 15 i jescze trosze na glebe hehehe
ale z innej beczki narazie jestem uziemiony z autem bo mialem pewien przy padek w piatek i uszkodzilem zawias z przodu ((((
skoro w dowodzie jest 96r, to poprzedni własciciel ,,kolega,, zapewne sam niewiedział który to rocznik...
słuchaj no kolega może i wiedziałem mniejsza o to ważne ze jest i nie ważne jakie w sumie jest tylko ważne ze trzeba go doprowadzić do porządku i dziękuje wszystkim w pomocy mi zidentyfikowania auta i co można by z nim zrobić natomiast coś mi już świta co mozna by zrobic hehehe