Po przejściach z e30 a konkretnie z pękającymi głowicami w m20 zdecydowałem sie na kebaba, zakupiłem go od kolegi Jeziera, wymagała troche pracy ale na dzień dzisiejszy wszystko jest zrobione.
Od siebie dożuciłem hamulce, wiercone zimmermany z klockami EBC greenstuff, gwint z tyłu z amorami KONI Sport z regulacją twardości, nad przodem pracuje jeszcze narazie jest amor TA ze springami H&R, szpera 3,15.
Pod maską zwykłe bezvanosowe m50b25
Wcześniej była na kołach Hammana 17x10 ale... ze względów praktycznych zamieniłem je na bbs-y
Ostatnio zmieniony przez center 2009-04-21, 16:21, w caoci zmieniany 1 raz
szkoda ze przesiadłeś sie na e36 ale cóż e30stka może dać ostro po portfelu... wiem cos o tym.... ale szkoda mi z tego powodu że Twoj mtech byl dla mnie wzorem waskiej
Autko prezentuje się na prawdę ładnie. Granatowy metalic plus jasne wnętrze w skórze i do tego Coupe, to wg mnie najlepsze połączenie Sam zawsze o takiej marzyłem Na BBS'ach też niczego sobie. A co z Hammanami? Na sprzedaż? Czy będą zakładane na wyjątkowe okazje?
Po przejściach z e30 a konkretnie z pękającymi głowicami w m20 zdecydowałem sie na kebaba, zakupiłem go od kolegi Jeziera, wymagała troche pracy ale na dzień dzisiejszy wszystko jest zrobione.
Zamiast tego mogłeś napisac "Nazywam sie łukasz, kupiłem kebaba..."
Auto takie se, ale styl świetny, bardzo mi sie podoba jak jest zrobione, nie mam pytań
kozaczunia jak dlamnie tylko tyle ze troszke za wysoka opona albo tylko mi sie tak wydaje. po za tym kolorek oczywiscie idealny !!! noi wszystko na swoim miejscu pozdrawiam
A powiedz mi jak Ci się sprawują z przodu te TA bo będę szwagrowi zakładał ale gwint do Compcta i zastanawiam się jak długo wytrzyma.
Wiesz ja jestem fanatykiem betonu więc jest dla mnie za miękko dlatego szukam gwintu na amorach KONI z regulacją twardości lub samych amorów, tył taki mam i jest idealnie, w e30 miałem przód KONI i było też mega fajnie betonowo.
Szczerze mówiąc to wszystko zależy czego szwagier oczekuje od zawieszenia jeśli chodzi mu tylko o możliwość regulacji wysokości i w miare twardy amor to będzie zadowolony bo nie spotkałem sie z opinią żeby komuś sie gwint TA rozsypał, ja czasami zakładam duże koła i mieszkam w miejscowości gdzie są jedne z największych serpentyn i bywam na nich często więc beton jest mi potrzebny, przy okazji kilka fotek ze styczniowego latania bokami
A powiedz mi jak Ci się sprawują z przodu te TA bo będę szwagrowi zakładał ale gwint do Compcta i zastanawiam się jak długo wytrzyma.
Wiesz ja jestem fanatykiem betonu więc jest dla mnie za miękko dlatego szukam gwintu na amorach KONI z regulacją twardości lub samych amorów, tył taki mam i jest idealnie, w e30 miałem przód KONI i było też mega fajnie betonowo.
Szczerze mówiąc to wszystko zależy czego szwagier oczekuje od zawieszenia jeśli chodzi mu tylko o możliwość regulacji wysokości i w miare twardy amor to będzie zadowolony bo nie spotkałem sie z opinią żeby komuś sie gwint TA rozsypał, ja czasami zakładam duże koła i mieszkam w miejscowości gdzie są jedne z największych serpentyn i bywam na nich często więc beton jest mi potrzebny, przy okazji kilka fotek ze styczniowego latania bokami